FansBRANDS - Produse oficiale F1
Promoții de ziua de naștere
00
zile
00
ore
00
minut
00
sec
Folosiți COD:
Rosberg  consideră că problema lui Alonso este VÂRSTA!!

Afirmația plină de umor nu a fost deloc răutăcioasă, însă campionul mondial din 2016 consideră că revenirea dificilă a lui Alonso în Formula 1 este cauzată de vârstă.

Pentru Hamilton Verstappen este un BOBÂRNAC: „Cu o mașină similară aș fi cu două zecimi mai rapid!”

Suntem martorii cele mai echilibrate bătălii din ultimii ani și trăim o eră în care războiul psihologic devine o armă redutabilă folosită frecvent. În cazul războiului psihologic Lewis Hamilton s-a dovedit a fi un adevărat maestru, însă în persoana lui Max Verstappen și-a găsit nașul și în acest domeniu.

Verstappen ATAC la Hamilton: „Niciodată nu a trebuit să lupte cu adevărat pentru titlul de Campion M

După dominarea și câștigarea Marelui Premiu al Principatului Monaco, în mod absurd, presa internațională a început din nou cu dezbaterea faptului dacă pilotul olandez este suficient de puternic psihicl pentru a constitui o provocare pentru Hamilton. Răspunsul pilotului olandez nu a întârziat.

Schumacher: „Russel e mult mai bun, decât Bottas!”

Ralf Schumacher nu crede că Mercedes l-ar lăsa în urmă înainte de timp pe Valtteri Bottas, însă nici el nu neagă faptul că finlandezul aduce foarte puțin în plus echipei. Și este sigur că Geroge Russel poate mult mai mult decât el!

Fernando ALONSO: „Max Verstappen este CEL MAI BUN!”

E greu să numești cel mai bun pilot al unei ere anume, darămite cel mai bun din toate timpurile. Este un lucru extrem de complex, însă dacă există cineva care are experiența, cunoștințele profesionale necesare și experiențele personale corespunzătoare, cu siguranță este spaniolul.

Cinci lucruri pe care le URĂM în Formula 1 !!

Oricât de mult s-ar schimba lumea în jurul nostru, Formula 1 ar rămâne probabil cel mai popular sport cu motor în lume. Sunt cei care îl iubesc, cei care îl urăsc, este un sport care poate fi ignorat, dar nu și unul față de care putem fi indiferenți. Ba dimpotrivă...

Lewis Hamilton: „Mai am treabă în Formula 1!”

În ultimul timp, putem auzim din ce în ce mai mult cum că septuplul campion mondial britanic și-ar dori să-și pună casca în cui. Însă Hamilton însuși a fost cel care a negat aceste zvonuri cu ocazia conferinței de presă a Marelui Premiu al Portugaliei. Aceasta ar putea fi chiar o veste bună pentru sport...

Fernando Alonso: „Hamilton, Verstappen, Vettel? Eu SUNT MAI BUN decât ei!”

E posibil ca dublul campion mondial se întoarce în ceea ce este una dintre cele interesante sezoane din toate timpurile, și este extrem de entuziasmat cu privire la clasamentul piloților în funcție de capacități. Iar în ceea ce privește cel mai bun pilot din 2021? Nu are niciun dubiu!

JENANT: Degeaba are Hamilton șapte campionate mondiale, la Mercedes, Schumacher rămâne preferatul

Având în vedere starea germanului legendar, acest lucru se poate percepe ca și simplu romantism, însă de această dată, de asemenea, ca și o critică gravă a lui Lewis Hamilton. În orice caz, preferința experților șefi din padocul Mercedes spune multe...

Cinci lucruri pe care le ADORĂM la Formula 1!

Oricât de mult s-ar schimba lumea în jurul nostru, Formula 1 ar rămâne probabil cel mai popular sport cu motor în lume. Sunt cei care îl iubesc, cei care îl urăsc, este un sport care poate fi ignorat, dar nu și unul față de care putem fi indiferenți. Ba dimpotrivă...

Christian Horner: „Ar trebui ca FIA să fie consistent odată...”

Ceea ce e permis unora, e interzis altora – am scris în reportajul de concurs de ieri, și nu am ratat adevărul cu mult. Se pare că lipsa completă a consistenței (să ne exprimăm frumos) nu ne-a enervat doar pe noi, ci și conducerea de la Red Bull a fost furioasă în urma cursei.

Christian Horner: „Russell a dovedit că Verstappen este mai bun decât Hamilton!”

Liderul Red Bull Racing a prezentat un argument serios, nefiind conștient (...) de faptul că declarația sa va porni o avalanșă de argumente următoare. Haideți să vedem raționamentul expertului britanic!

Mântuire în Maranello? Ferrari ar putea scoate din mânecă un motor impresionant

În 2021, Scuderia Ferrari dorește a evolua cel mai mult în domeniul motoarelor, însă italienii promit să prezintă adevărata izbândă pentru anul viitor. În acest an, Charles Lecrlerc și echipa vor utiliza doar o versiune îmbunătățită a motorului actual, însă cu 2022 vor sosi niște schimbări radicale. Cel puțin conform unei promisiuni presupuse!

5+1 piloți care ar fi putut ajunge mult mai sus...

Există o linie de separare mult mai mică între pierzătorii eterni și marii campioni decât ar crede lumea. Cine ajunge la top și cine rămâne în urmă, sau eventual doar o speranță, este un lucru extrem de complex. Însă un lucru rămâne la fel pentru totdeauna: cei din urmă s-au găsit/se găsesc mereu în locul nepotrivit, în timpul nepotrivit.

Vettel i-a ȘOCAT pe cei de la Aston Martin încă de la primii pași!

Mai precis prin faptul că în Vettel, padocul a intrat în contract nu doar cu un pilot, ci și un inginer de curse. Conform celor spuse de un inginer al echipei...

Lista de top a salariilor din 2020: Iată cât au câștigat staturile F1 în anul trecut

S-a publicat cea mai recentă listă privind condițiile în care lucrează piloții Formula 1. Ei bine, nu ne așteaptă mari surprize în frunte, însă raportul calitate-preț scade semnificativ mai spre coadă...

5+1 recorduri senzațional Formula 1 care vor fi imposibil de dodorât!

Există niște realizări în Formula1 care, datorită modificării constante a sportului, probabil nu vor mai fi repetate niciodată. Am colectat cele mai extraordinare dintre acestea în lista următoare!

Selecția de citire F1

FansBRANDS Știri de Formula 1