Supremația BRUTALĂ a lui Verstappen după prima zi de teste: nimic nou sub soare?

A fost imbatabil atât în ceea ce privește numărul de tururi parcurse, cât și în ceea ce privește timpii pe tur la primul test din Bahrain. Deși nu merită să tragem concluzii ferme după o singură zi de teste, este grăitor faptul că Max Verstappen a reușit să parcurgă joi de două ori mai multe tururi decât oricine altcineva din pluton fără nicio defecțiune.

BAHREIN: Guanyu Zhou a încheiat a doua zi de teste la LIVE

Deși timpii pe tur sunt un aspect secundar în aceste zile, trebuie spus că Alfa Romeo, pe pneuri moi, a reușit să-i ajungă din urmă pe Max Verstappen și Fernando Alonso, care au fost din nou solizi pe pneuri medii.

Wolff: "Horner are o FAȚĂ MARE, e mereu ocupat cu mine..."

Șeful echipei Mercedes a fost un critic vehement al colegului său, ceea ce te face să crezi că nu este atât de sigur că Christian Horner este problema. Aceasta din urmă este cu atât mai evidentă cu cât Toto Wolff continuă să trăiască în trecut.

Nimeni din Germania nu mai este interesat de F1? NIMENI!

Deși retragerea lui Mick Schumacher va însemna că pe grila de start a campionatului din 2023 va mai fi un pilot german, statisticile arată că germanii nu sunt foarte impresionați.

Franz Tost: „Russell este deja mai bun decât Hamilton”

Iată un exemplu de manual de situație în care adevărul iese la iveală, când persoana intervievată este surprinsă de reporter.

Russell: „SUNT PREGĂTIT pentru lupta din Campionatul Mondial împotriva lui Verstappen!“

În 2022, George Russell a demonstrat în mai multe rânduri (și chiar și înainte) că are potențialul și "plusul" necesar pentru a deveni un adevărat succes.

Testarea pneurilor Pirelli: Monoposturile Scuderia Ferrari pe primul loc

Suntem abia la sfârșitul sezonului din 2022 și deja suntem martori la schimbări majore: Nico Hülkenberg, Fernando Alonso, și Pierre Gasly s-au prezentat la noile lor echipe, fiind prezentați și doi piloți aflați la început de drum în Formula 1: Nyck de Vries și Oscar Piastri.

Fernando ALONSO: „Schimbarea s-a meritat 100%!”

Abia s-a răcit scaunul campionului mondial din bolidul Alpine, el este deja super-încântat de noul său angajator. Alonso a avut doar cuvinte de laudă la adresa monopostului verde și este convins, că transferul la noua echipă nu a fost o decizie rea. Din contră!

Charles Leclerc: „Anul viitor vom fi campioni!”

Această afirmație cu impact redus asupra fanilor Ferrari a venit de la Leclerc, care a comunicat fanilor că nu este dispus să aștepte până la sezonul din 2026.

FOST pilot: „Sancțiunea legată de tunelul aerodinamic nu va avea niciun efect”

Fostul pilot/veteran de Formula 1 Hans-Joachim Stuck este de părere că este ilogică speranța conform căreia prima echipă campioană mondială la constructori va fi afectată în vreun fel de reducerea timpilor conexă tunelului aerodinamic.

Expert Sky: „Mercedes este deja mai puternic decât Ferrari”

Cât de demult au fost primele curse când discutam despre înălțarea Scuderia Ferrari și rămânerea în urmă a Red Bull. Au intervenit niște schimbări majore de atunci, atât de majore încât chiar și Mercedes, echipa care a trecut prin multe peripeții, reprezintă o putere mai mare decât italienii.

Marele premiu al SUA: Nici Red Bull nu l-a putut învinge pe Max Verstappen!

În ciuda problemei cu schimbul de roți, în ciuda multiplelor faze cu mașina de siguranță, noul dublu campion al clasamentului a reușit să câștige cursa, făcând astfel din echipa sa campioană mondială în categoria constructorilor.

Toto Wolff: „Dacă Red Bull POATE TRIȘA, o vom face și noi!”

Șeful de echipă Mercedes a venit cu o „noțiune” gravă: Toto Wolff a spus că dacă Red Bull Racing poate scăpa încălcarea limitei superioare de cheltuieli fără penalizare relevantă, atunci și echipa sa este gata să cheltuie în exces!

VERSTAPPEN: „Pentru mine al doilea titlu de Campion Mondial nu va fi la fel...”

Cu jumătate de sezon rămas de parcurs, pariem pe faptul că recuperarea avansului obținut de pilotul Red Bull Racing nu este posibilă.

Un HAMILTON COMPLET DIFERIT - după revenirea din Africa

Până în prezent, anul 2022 nu este nicidecum anul lui Lewis Hamilton, deși nu poate fi negat faptul, că Mercedes progresează în ritm galopant. După dificultățile întâmpinate în prima jumătate a sezonului, pilotul britanic a luat o pauză și spune că așteaptă cu nerăbdare restul sezonului, fiind complet odihnit și o persoană complet diferită.

 

SALARIUL ANUAL: Atât câștigă starurile F1 în RON

Lipsa de corelație dintre talent și performanță respectiv remunerație este axiomatică. Această stare de fapt este bine reprezentată de lista de mai jos, unde primele trei poziții sunt probabil în regulă, însă de acolo în jos...

Mattia Binotto: „Nu-i adevărat că suntem strategi proști!”

Mattia Binotto este o mare figură în sine, asta este clar. Deși a dat cu piciorul la trei victorii sigure și contrar repetatelor sinucideri tactice, șeful de echipă Ferrari nu crede că sunt slabi la acest capitolul strategie...

Fernando Alonso la ASTON MARTIN – oare este o decizie bună?

Abia ne-am revenit din emoțiile intense trăite la Marele Premiu al Ungariei, când în prima parte a acestei zile a apărut vestea conform căreia locul lui Sebastian Vettel va reveni lui Fernando Alonso, care astfel în 2023 își va continua cariera la Aston Martin.

Verstappen: „AVEM TOATE ȘANSELE DE VICTORIE pe Hungaroring”

Aspirantul la titlul mondial al echipei Red Bull Racing se așteaptă la un weekend dificil și împărtășește părerea lui Mattia Binotto conform căreia Scuderia Ferrari poate intra în vacanța de vară cu podium dublu.

BINOTTO: „Nu a fost vina lui Leclerc…”

Mattia Binotto nu este supărat pe pilotul său pentru evenimentele survenite în cadrul Marelui Premiu al Franței și pariază pe un podium dublu pe Hungaroring pentru echipa roșie.

SUB PRESIUNE: Vettel răbufnește din cauza comportamentului lui Alonso

După cum știți, la Marele Premiu al Austriei de la sfârșitul săptămânii trecute, Sebastian Vettel a părăsit briefingul fără permisiune și a fost amendat cu 25.000 USD. Lucrurile petrecute acolo au stârnit multă furie, iar acum a ieșit la iveală faptul că Fernando Alonso ar fi fost de vină...

Mesajul lui Verstappen pentru stewarzi: „Ce faceți voi este o GLUMĂ!”

După Marele Premiu al Austriei Max Verstappen nu s-a abținut deloc și a adoptat o poziție dură în ceea ce privește conducerea cursei. Sancționarea mai multor piloți și anularea a 43 de tururi au constituit motive de supărare nu doar pentru pilotul olandez, ci și pentru restul phttps://www.fansbrands.ro/magazin-red-bull-racinglutonului...

BREAKING NEWS: Red Bull acuză Mercedes de trișare

Abia se uscase cerneala pe directivele tehnice referitoare la porpoising emise de FIA în Montreal, Mercedes a și montat pe mașina sa o piesă care teoretic soluționează această problemă.

FERRARI: Mattia Binotto critică FIA pentru lipsa de victorie

Șeful de echipă Scuderia Ferrari consideră că „cei de sus” ar fi reacționat mai rapid în legătură cu mașina de siguranță, echipa ar fi câștigat Marele Premiu al Canadei.

CUM SĂ LOVEȘTI PE CINEVA CÂND E LA PĂMÂNT curs pentru avansați – Raportorul: George Russell

Dacă nu ajungi la capăt, nu contează cât de rapid ești” – a spus Russell, care a terminat al treilea în Marele Premiu al Azerbaidjanului, trimițând un mesaj voalat celor de la Ferrari, inclusiv lui Charles Leclerc.

DEZAMĂGITOR: La Ferrari nu mai este subiect de discuție câștigarea Campionatului Mondial 2022

Încă ne amintim declarațiile de după primele curse, când piloții și echipa își propuneau atingerea succesului absolut. La fel gândise și șeful de echipă reținut în prezent…

HAMILTON LA CAPĂTUL RĂBDĂRII: „Faceți ceva, că nu mai rezist!!”

Lewis Hamilton are un an foarte prost: nu numai că Mercedes a regresat drastic și, uneori, monopostul este aproape imposibil de condus, dar și „juniorul” George Russell îl învinge de fiecare dată. Totuși, nu asta este cea mai mare problemă.

Binotto: „Mercedes nu va recupera nimic…”

În timp ce Toto Wolff a reveni la planurile (visele...) sale de campionat mondial după Marele Premiu al Spaniei, Mattia Binotto i-a spulberat fără milă orice speranță.

SFÂRȘITUL: Mercedes oprește pachetele de îmbunătățiri

Cel puțin conform presei italiene, care a calculat că germanii au rămas practic fără bani deoarece au cheltuit deja tot bugetul permis în acest scop. Dacă aceasta este situația și dacă cel mai recent pachet de îmbunătățiri nu va aduce rezultatele așteptate, apărătorul titlului în Campionatul Constructorilor se va confrunta cu zile infernale (ani infernali...).

 

Amplificare de scandal? După ultima înfrângere Ferrari SUSPECTEAZĂ Red Bull…

Deși a obținut pole position-ul și a ajuns cu cele două monoposturi pe primele trei locuri, Scuderia Ferrari nu avea nicio șansă reală de a câștiga cursa de la Miami. Echipa din Maranello nu caută motivele în propria curte, ci consideră că Red Bull Racing a „aplicat niște trucuri”.

ALONSO către Hamilton: "Bine ai venit în clasamentul intermediar..."

Aproape toți fanii raționali ai Formulei 1 știu că Fernando Alonso nu are ce căuta în clasamentul intermediar și că, dacă ar avea o mașină demnă de titlu, ar putea reveni în lupta pentru campionatul mondial.

HAMILTON a anunțat: " Eu decid când mă voi retrage!".

Septuplul campion mondial trece printr-o perioadă foarte proastă în aceste zile: un tur de la Max Verstappen, înfrângeri constante în partea superioară a pitlanei în fața unui debutant și inevitabilele explicații foarte neplăcute.

ALONSO: „Atâta timp cât eu sunt cel mai bun, nu mă voi opri!”

Ieri am scris despre reînnoirea generațiilor, și într-adevăr, Fernando Alonso nu este chiar cel mai tânăr competitor. Devine din ce în ce mai probabil că după retragerea lui Kimi Raikkönen, anul acesta vom fi nevoiți să ne luăm rămas bun de la mai multe vedete dintre veterani – dar în niciun caz de la Alonso!

Eddie Irvine: „Max Verstappen este mai rapid, însă Charles Leclerc este mai inteligent”

Fostul pilot Scuderia Ferrari a rostit sentința, nefiind zgârcit cu atributele și adjectivele surprinzătoare și dure.

Binotto: „Michael Schumacher este parte a succeselor noastre curente”

Șeful echipei Scuderia Ferrari a fost mult timp ținta supărărilor fanilor, însă este foarte posibil ca începând cu anul 2022 să fie considerat un adevărat erou salvator.

Helmut Marko: „Vrem să-l păstrăm pe Perez, dar FĂRĂ SĂ-L PIERDEM pe Gasly”

Aparent s-ar putea ca Red Bull Racing să se confrunte în curând cu o dilemă serioasă. Deși toate argumentele și gândirea logică sunt în prezent în favoarea păstrării lui Sergio Perez, performanța uluitoare a lui Pierre Gasly, protejatul Red Bull, nu este de ignorat.

Erorile de planificare ar putea ruina sezonul lui Red Bull?

În cea mai mare parte a Marelui Premiu al Bahrainului, echipa austriacă a avut o performanță solidă, dar ultimele tururi au adus o dramă pentru echipă. Există speculații cu privire la o defecțiune ascunsă care apare doar la un nivel scăzut de combustibil...

Mattia Binotto: „Leclerc va fi noul nostru campion!“

Directorul sportiv al Scuderia Ferrari fost mereu convins că acest talent de la Monaco ar putea deveni cel mai tânăr campion mondial din istoria Ferrari. După primele două curse din 2022, el nu este doar încrezător, ci aproape sigur!

Mercedes: INOVAȚIE UIMITOARE pentru deschiderea sezonului?

Ceea ce am știut întotdeauna despre Mercedes este că le place să ne impresioneze și că mințile care lucrează pentru ei sunt capabile de idei uimitoare. Dar acum, potrivit presei italiene, o evoluție șocantă, fără precedent, este pe cale să aibă loc...

Hamilton: "Verstappen este un BĂTĂUȘ, cursa de la Abu Dhabi a fost ARANJATĂ"

Un nou sezon al serialului Netflix "Drive to Survive" va apărea în curând, iar acesta va fi un bun preambul pentru sezonul 2022. Nu știm încă prea multe despre conținutul episoadelor, dar s-a aflat deja o parte din frazele rostite... Cu siguranță, acest lucru va pune comunitatea Formulei 1 "în priză"!

Alonso: „Posibila demitere a lui Masi din cauza evenimentelor din finala de sezon,  ar fi un act de

În ultima vreme fostul campion mondial spaniol a dat adevărate dureri de cap echipei de profesioniști condusă de Michael Masi. De multe ori a forțat limitele, pe care le-a și depășit de mai multe ori, în scopul atrageri atenției asupra inconsecvențelor în decizii.

CUVINTE DURE: Lewis Hamilton acuză anumiți stewarzi de PĂRTINIRE

A fost doar a doua apariție în fața camerelor a pilotului britanic, însă cuvintele sale sigur vor constitui motiv de revoltă. Lewis Hamilton acuză FIA de faptul că anumite persoane sunt cumpărate de cineva…

BREAKING NEWS: Michael Masi concediat, următorul vă rugăm…

În timp ce majoritatea fanilor Formulei 1 erau concentrați pe spectacolul de prezentare a bolidului Scuderia Ferrari, pe paginile web ale FIA a fost postat un videoclip. În cadrul acestui videoclip Mohammed ben Sulayem explică detaliat schimbările.

NOUL FERRARI e aici - în mod oficial

Câteva modificări minore, dar același aspect, ca în imaginea „scursă” ieri - debutul  monopostului Scuderia Ferrari 2022.

Sainz: "Verstappen și Hamilton NU SUNT ZEI, EI POT FI ÎNVINȘI în aceeași mașină"

Am auzit de multe ori că cel puțin opt, poate chiar și zece piloți ar putea lupta pentru campionatul mondial într-un Mercedes. Și nu mai sunt doar fanii care gândesc astfel, așa crede și Carlos Sainz.

Vă prezentăm RB-18: Video cu NOUL RED BULL

Începând cu acest an, sezonul de ”relaxare” în Formula 1 se va încheia și vor începe să apare mașini noi. Noua armă a campionului en-titre Max Verstappen, RB18, e aici!

ȘEFUL Williams: Ne-am săturat de Hamilton, SĂ VINĂ ÎN SFÂRȘIT generația tânără!

Tăcerea lui Lewis Hamilton a „inspirat" multe persoane, însă implicarea unui șef de echipă în această poveste nu este tocmai ceva obișnuit...

Helmut Marko: „Valtteri Bottas este un RATAT ÎNNĂSCUT”

Este cunoscut faptul că piloții secundar joacă un rol foarte important în lupta pentru titlul mondial. Pentru mult timp Red Bull Racing a „suferit” foarte mult din acest punct de vedere, însă anul trecut l-au activat pe Sergio Perez, care în ultima cursă a sezonului s-a apărat atât de feroce, încât a pus bazele poveștii de succes a lui Max Verstappen.

Un GIGANT pentru întărirea Scuderia Ferrari?

În cazul echipei roșii a apărut posibilitatea revenirii uneia dintre verigile cheie ale succesului acestei echipe. Această verigă-cheie este nimeni altul, decât Jean Todt, președintele FIA aflat la sfârșit de mandat.

Toto Wolff: „În Jeddah, ARUNCĂM BOMBA pe Red Bull!

Pentru cursele rămase, Lewis Hamilton primește un motor de ”NAVĂ SPAȚIALĂ”. La Marele Premiu al Braziliei, echipa Mercedes a avut un avantaj uluitor de putere și performanță, iar vestea proastă pentru fanii Red Bull (și pentru cei care se așteaptă la un final strâns) este că motorul de ”navă spațială” văzut la Interlagos se întoarce!

DEZVĂLUIRI DE LA BOTTAS: „Nesiguranța a fost NASOL DE TOT până la CAPĂT”

Situația sărmanului Valtteri Bottas la Mercedes a fost similară situației antenarilor de fotbal: victoria echipei este MERITUL jucătorilor, însă pentru înfrângeri VINOVATUL este antrenorul. Dacă introducem numele lui Lewis Hamilton în această formulă, obținem ca rezultat cronica ultimilor cinci ani ai finlandezului.

CEO F1: „M-a surprins faptul că Verstappen este cel mai popular pilot”

Stefano Domenicali s-a declarat șocat de recentul clasament de popularitate din cadrul Formula 1; conform acestui clasament Lewis Hamilton este doar al treilea cel mai popular pilot de pe circuitele de curse.

Lewis Hamilton este CONFUZ: „Nu știu ce alte posibilități am mai fi avut…”

Această afirmație este o declarație rară din partea apărătorului de titlu, după Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii Hamilton se află într-un dezavantaj semnificativ. Mesajul său constituie motiv serios de gândire…

SONDAJ FORMULA 1: Pilotul PREFERAT, echipa PREFERATĂ și circuitul PREFERAT!

Unde sunt vremurile în care Lewis Hamilton se afla, fără îndoială, în fruntea fiecărei liste de preferințe? Aceasta este concluzia principală a știrilor zilei, cu impact sigur și asupra sentimentelor fanilor.

5+1 recorduri senzațional Formula 1 care vor fi imposibil de dodorât!

Există niște realizări în Formula1 care, datorită modificării constante a sportului, probabil nu vor mai fi repetate niciodată. Am colectat cele mai extraordinare dintre acestea în lista următoare!

Lista de top a salariilor din 2020: Iată cât au câștigat staturile F1 în anul trecut

S-a publicat cea mai recentă listă privind condițiile în care lucrează piloții Formula 1. Ei bine, nu ne așteaptă mari surprize în frunte, însă raportul calitate-preț scade semnificativ mai spre coadă...

Vettel i-a ȘOCAT pe cei de la Aston Martin încă de la primii pași!

Mai precis prin faptul că în Vettel, padocul a intrat în contract nu doar cu un pilot, ci și un inginer de curse. Conform celor spuse de un inginer al echipei...

5+1 piloți care ar fi putut ajunge mult mai sus...

Există o linie de separare mult mai mică între pierzătorii eterni și marii campioni decât ar crede lumea. Cine ajunge la top și cine rămâne în urmă, sau eventual doar o speranță, este un lucru extrem de complex. Însă un lucru rămâne la fel pentru totdeauna: cei din urmă s-au găsit/se găsesc mereu în locul nepotrivit, în timpul nepotrivit.

Mântuire în Maranello? Ferrari ar putea scoate din mânecă un motor impresionant

În 2021, Scuderia Ferrari dorește a evolua cel mai mult în domeniul motoarelor, însă italienii promit să prezintă adevărata izbândă pentru anul viitor. În acest an, Charles Lecrlerc și echipa vor utiliza doar o versiune îmbunătățită a motorului actual, însă cu 2022 vor sosi niște schimbări radicale. Cel puțin conform unei promisiuni presupuse!

Christian Horner: „Russell a dovedit că Verstappen este mai bun decât Hamilton!”

Liderul Red Bull Racing a prezentat un argument serios, nefiind conștient (...) de faptul că declarația sa va porni o avalanșă de argumente următoare. Haideți să vedem raționamentul expertului britanic!

Christian Horner: „Ar trebui ca FIA să fie consistent odată...”

Ceea ce e permis unora, e interzis altora – am scris în reportajul de concurs de ieri, și nu am ratat adevărul cu mult. Se pare că lipsa completă a consistenței (să ne exprimăm frumos) nu ne-a enervat doar pe noi, ci și conducerea de la Red Bull a fost furioasă în urma cursei.

Cinci lucruri pe care le ADORĂM la Formula 1!

Oricât de mult s-ar schimba lumea în jurul nostru, Formula 1 ar rămâne probabil cel mai popular sport cu motor în lume. Sunt cei care îl iubesc, cei care îl urăsc, este un sport care poate fi ignorat, dar nu și unul față de care putem fi indiferenți. Ba dimpotrivă...

JENANT: Degeaba are Hamilton șapte campionate mondiale, la Mercedes, Schumacher rămâne preferatul

Având în vedere starea germanului legendar, acest lucru se poate percepe ca și simplu romantism, însă de această dată, de asemenea, ca și o critică gravă a lui Lewis Hamilton. În orice caz, preferința experților șefi din padocul Mercedes spune multe...

Fernando Alonso: „Hamilton, Verstappen, Vettel? Eu SUNT MAI BUN decât ei!”

E posibil ca dublul campion mondial se întoarce în ceea ce este una dintre cele interesante sezoane din toate timpurile, și este extrem de entuziasmat cu privire la clasamentul piloților în funcție de capacități. Iar în ceea ce privește cel mai bun pilot din 2021? Nu are niciun dubiu!

Lewis Hamilton: „Mai am treabă în Formula 1!”

În ultimul timp, putem auzim din ce în ce mai mult cum că septuplul campion mondial britanic și-ar dori să-și pună casca în cui. Însă Hamilton însuși a fost cel care a negat aceste zvonuri cu ocazia conferinței de presă a Marelui Premiu al Portugaliei. Aceasta ar putea fi chiar o veste bună pentru sport...

Cinci lucruri pe care le URĂM în Formula 1 !!

Oricât de mult s-ar schimba lumea în jurul nostru, Formula 1 ar rămâne probabil cel mai popular sport cu motor în lume. Sunt cei care îl iubesc, cei care îl urăsc, este un sport care poate fi ignorat, dar nu și unul față de care putem fi indiferenți. Ba dimpotrivă...

Fernando ALONSO: „Max Verstappen este CEL MAI BUN!”

E greu să numești cel mai bun pilot al unei ere anume, darămite cel mai bun din toate timpurile. Este un lucru extrem de complex, însă dacă există cineva care are experiența, cunoștințele profesionale necesare și experiențele personale corespunzătoare, cu siguranță este spaniolul.

Schumacher: „Russel e mult mai bun, decât Bottas!”

Ralf Schumacher nu crede că Mercedes l-ar lăsa în urmă înainte de timp pe Valtteri Bottas, însă nici el nu neagă faptul că finlandezul aduce foarte puțin în plus echipei. Și este sigur că Geroge Russel poate mult mai mult decât el!

Verstappen ATAC la Hamilton: „Niciodată nu a trebuit să lupte cu adevărat pentru titlul de Campion M

După dominarea și câștigarea Marelui Premiu al Principatului Monaco, în mod absurd, presa internațională a început din nou cu dezbaterea faptului dacă pilotul olandez este suficient de puternic psihicl pentru a constitui o provocare pentru Hamilton. Răspunsul pilotului olandez nu a întârziat.

Pentru Hamilton Verstappen este un BOBÂRNAC: „Cu o mașină similară aș fi cu două zecimi mai rapid!”

Suntem martorii cele mai echilibrate bătălii din ultimii ani și trăim o eră în care războiul psihologic devine o armă redutabilă folosită frecvent. În cazul războiului psihologic Lewis Hamilton s-a dovedit a fi un adevărat maestru, însă în persoana lui Max Verstappen și-a găsit nașul și în acest domeniu.

Rosberg  consideră că problema lui Alonso este VÂRSTA!!

Afirmația plină de umor nu a fost deloc răutăcioasă, însă campionul mondial din 2016 consideră că revenirea dificilă a lui Alonso în Formula 1 este cauzată de vârstă.

Toto Wolff: "Trebuie să vorbim cu Valtteri!"

Marele Premiu al Olandei de ieri va fi ținut minte nu doar pentru ceața portocalie și victoria lui Max Verstappen, ci și pentru ceva ce probabil nu am mai văzut până acum. Valtteri Bottas a sfidat oarecum o instrucțiune a echipei!

Lewis Hamilton: „NU NE MAI COMPARAȚI cu Prost și Senna“

Anul 2021 a fost până acum o bătălie variată, cu două dintre marile puteri ale campionatului mondial de Formula 1 care nu prea se rețin. Mulți au început să o asocieze cu bătăliile dintre Ayrton Senna și Alain Prost, dar Lewis Hamilton avertizează împotriva acestui lucru...

FILMUL SCHUMACHER - Trist, melodramatic, dar îi stă bine!

Întotdeauna mi-am dorit să scriu despre film, dar, cumva, nu am dat niciodată peste o operă care să mă inspire cu adevărat, despre care să simt că trebuie să scriu... Până la această biografie, care debutează miercuri pe Netflix, și din care aș vrea să subliniez un element esențial.

Lewis Hamilton: "Sunt surprins că Scuderia Ferrari nu a vrut niciodată să semneze cu mine"

Hamilton a vorbit despre șansele mari de a se retrage din Formula 1 ratând marele vis al fiecărui pilot, Scuderia Ferrari.

Fernando Alonso: „2022 VA FI ANUL MEU!”

Cel mai popular sport de curse auto se va schimba mult în 2022, iar mașinile updatate vor reprezenta o provocare cu totul diferită piloților de pe piste. Aerodinamică unică, urmărire și întreceri mai ușoare, ceea ce vor contribui toate la transformarea Formula 1 într-un sport și mai palpitant.