Membru VIP FansBRANDS
-50% REDUCERE

Acum în loc de 140 RON cu doar 70 RON!

FIECARE MEMBRU VIP FANSBRANDS PRIMEŞTE O REDUCERE DE 10%!

  • Deveniți membru VIP FansBRANDS la jumătate de preț și economisiți mii de lei pe pagina noastră! Ca și membru VIP FansBRANDS primiţi o reducere suplimentară de 10% la preţurile deja reduse.
  • Calitatea de membru VIP costă normal 140 RON, dar acum o puteţi primi la doar 70 RON, cu reducere de 50%!
  • Acest preţ este rezervat doar pentru primii 100 membrii VIP!

Fiţi printre primii 100 şi beneficiaţi de toate avantajele VIP a celui mai mare magazin online de Formula 1 din Europa!

Aplicați acum pentru membru VIP!

CÂTEVA EXEMPLE, CÂT PUTEŢI ECONOMISI:

Acestea sunt doar câteva exemple, dar puteţi vedea că deja la prima comandă, preţul pentru calitatea de membru VIP poate fi câştigat. Iar dacă comandaţi mai multe lucruri, puteţi rămâne în buzunar cu o sumă extremă...

LA CE SERVEŞTE CALITATEA DE MEMBRU VIP FORMULA 1 FANSBRANDS?

Prin calitatea de membru VIP FansBRANDS veţi fi proprietarul unei adevărate experienţe de Formula 1. Vedeţi câte posibilităţi aveţi!

Membru pe viaţă

Nu trebuie reînnoit anual ca la Playersroom-nál. Trebuie procurat doar o singură dată, acum cu reducere de 50%, şi veţi fi membru pe viaţă al unei dintre cele mai mari comunităţi de Formula 1 din Europa.

Reducere suplimentară 10% VIP

Cu calitatea de membru VIP primiţi reducere suplimentară la toate produsele care se pot achiziţiona în magazinul online FansBRANDS. Acest lucru înseamnă că dacă preţul normal al unui produs este 600 RON şi este 500 RON la reducere, atunci Dvs. veţi primi şi de la acest preţ reducere de 60 RON!

Primiţi ofertele ascunse

Din Newsletter-urile FansBRANDS veţi afla de reduceri extreme caresunt valabile doar pentru membrii VIP. Puteţi rezerva cele mai noi produse care vor fi disponibile doar în număr foarte limitat. Puteţi primi şi alte oferte şi aveţi prioritate – experienţă pură de MasterCard GOLD ;-)

Aflaţi primul noutăţile

Veţi fi informat primul despre toate reducerile, acţiunile, cadourile şi extras-urile. Astfel, îi puteţi depăşi pe ceilalţi şi vă puteţi asigura extras-urile! În acest sport, totul este limitat, motiv pentru care aceasta este una dintre cele mai puternice oferte ale noastre.

La prima comandă puteţi primi un pachet de cadou VIP!

Vă puteți alege un cadou VIP la plasarea primei comenzi. Dacă este peste 800 RON, veți primi GRATIS un pachet de cadou FansBRANDS în valoare de 200 RON! Deveniți membru VIP încă azi și beneficiați de avantaje!

CUM PTEȚI DEVENI MEMBRU VIP?

1) Completați și trimiteți formularul de mai jos! (prin completarea formularului vă înscrieți pe lista VIP al FansBRANDS und vă vom confirma calitatea de membru VIP și unde puteți să primiți informații suplimentare despre utilizare.)

2) Comandați calitatea de membru VIP! După completarea și trimiterea formularului puteți deja comanda calitatea de membru VIP cu REDUCERE de 50% (70 RON în loc de 140 RON)