Hamilton: "Vreau să duc Ferrari înapoi în top"

Zilele de teste de pre-sezon nu sunt ocupate doar pentru piloți pe pistă, ci și în ceea ce privește angajamentele media.

Sainz: "Există viață după Ferrari, ne bombardează cu oportunități mari!"

Sezonul de curse 2024 nici măcar nu a început încă, dar avem deja cel mai mare perdant al sezonului. Este vorba despre Carlos Sainz, care, în ciuda unei performanțe deosebite, este părăsit de roșii și înlocuit de Lewis Hamilton.

AICI este noul Ferrari: SF24 își face debutul

Roșii au ajuns în 2024 cu așteptări modeste, dar cu o mașină frumoasă.

Ferrari: Leclerc nu este mulțumit de Hamilton

În timp ce presa italiană relatează triumfător de la Maranello despre sosirea lui Lewis Hamilton, Charles Leclerc și echipa sa se pare că nu sunt mulțumiți de noul coechipier.

Hamilton pe FERRARI? Sunt șanse mari ca acesta să NU fie un FAKE!

Astăzi a explodat vestea că Lewis Hamilton ar putea trece la Scuderia Ferrari în 2025. Se spune că afacerea este încheiată, așteptăm doar anunțul oficial.

S-a întâmplat inimaginabilul: Hamilton la Ferrari!

Vestea a făcut deja înconjurul lumii: Lewis Hamilton va părăsi Mercedes la finalul sezonului pentru a se alătura Scuderiei Ferrari. Acum au fost făcute cele mai importante declarații...

Sfârșitul zvonurilor: LECLERC a semnat o prelungire cu Ferrari!

Charles Leclerc s-a angajat pentru mai mulți ani, iar asta este tot ceea ce a dezvăluit astăzi echipa, anunțând că pilotul lor a semnat un nou contract pe termen lung.

Icoana epocii Schumacher ajută la proiectarea noului Ferra

Legendarul om al revenirii ajută Scuderia Ferrari să revină pe pistă. Este vorba despre designerul iconic al erei Michael Schumacher, Rory Byrne.

Ferrari: CRIMINALI STRATEGICI ASCUNȘI...

Numele lui Inaki Rueda nu a fost tocmai luat în rugăciuni de fanii Scuderiei Ferrari, majoritatea dintre ei acuzându-l pentru tacticile proaste de rahat ale echipei. De acum înainte, altcineva va fi învinuit pentru greșeli.

Vasseur: "Îi avem pe Hamilton și Verstappen? Niciodată să nu spui NICIODATĂ!"

Frederic Vasseur și Scuderia Ferrari își întorc deja fața spre 2024, iar cea mai recurentă problemă, alături de consolidarea părții tehnice, este cea a contractelor piloților.