FansBRANDS

PILOŢI FORMULA 1

La FansBRANDS găsiţi şi produsele pilotului preferat de Formula 1. La acestea, producătorul nu este unic, pentru că câte un pilot poate avea complet alt producător. În această privinţă, produsele piloţilor care nu sunt pe stoc, pot avea termene de livrare diferite. Dacă doriţi informaţii mai detaliate, să ne contactaţi la telefon!

Şepcile sau tricourile piloţilor populari din sezonul actual le avem pe stoc şi le puteţi primi chiar în 1-2 zile. Este o bucurie mare că suntem în relaţii bune cu fabricanţii produselor Schumacher şi Senna, ceea ce înseamnă cu cele două legende al Formulei 1 sunt prezenţi pe pagina noastră web cu colecţii variate.

Desigur, în fiecare an urmărim şi schimbările echipelor la care sunt piloţii; astfel căutăm în mod continuu legăturile noi cu producătorii pentru ca fiecare fan Formula 1 să primească ce îşi doreşte. De exemplu, am putea menţiona cunoscutul Kimi Raikkönen, care a plecat de la Ferrari la Alfa Romeo: am contactat producătorii italieni deja când s-a răspândit ştirea, şi astfel primele produse Kimi şi Alfa Romeo au apărut la FansBRANDS...

Dar am putea menţiona şi şepcile Hamilton extrem de limitate, pe care tot noi le avem primii în stoc, iar datorită cantităţii, probabil şi ultimii.

Alegeţi deci pilotul preferat şi alegeţi produsele acestora!