FansBRANDS

Magazin Alfa Romeo

Revenind la Formula 1 în 2019, Alfa Romeo este din nou prezent în istoria Formula 1, dar de această ocazie nu cu motoare proprii. În maşinile lor se aud motoare Ferrari, iar pilotul nu este altcineva decât fostul campion mondial şi pilot Ferrari, Kimi Raikkönen. Acest lucru a fost una dintre cele mai bune soluţii pentru început, deoarece Kimi poate face ce nu poate coechipierul lui Antonio Giovinazzi: aduce Alfa Romeo aproape de fiecare dată în puncte.

COLECŢIA NOU-NOUŢĂ ALFA ROMEO

Desigur, italienii au prezentat mai multe produse noi Alfa Romeo, care este tot o idee foarte bună. Având în vedere că şi Alfa Romeo are un număr mare de suporteri şi dacă adăugăm suporterii lui Kimi, trebuie să deservească o piaţă foarte mare atât în ţară cât şi peste ocean.

După problemele de producţie de la început, şi FansBRANDS şi-a făcut un stoc cu cele mai noi produse Alfa. Deci, dacă şi Dvs. faceţi parte din comunitatea italiană mişto sau chiar aveţi poate un Alfa Romeo, vizitaţi magazinul online Alfa Romeo Racing al FansBRANDS şi alegeţi dintre cele mai la modă îmbrăcăminte! Aceste produse fiind încă rare ca şi un corb alb şi fiind un singur producător cu care am dezvoltat de la început o relaţie strânsă, este probabil ca pentru început, stocul să fie mai limitat, motiv pentru care va ajunge doar pentru cei mai rapizi... Nu fiţi Dvs. cel care nu mai primeşte din ele!