În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane, Portofele online).

GEACĂ ALFA ROMEO

Filtru

Use the filter and find faster what you are looking for!

Produse de subcategorie
Marimea
Coluare
Sex
Formula 1 sezon
Marimi

Un adevărat suporter Alfa trece prin orice. De aceea nu strică nici pentru el o geacă Alfa Romeo. Dacă sunteţi deja pe aceste pagini, sigur nu vă strică nici Dvs. una. Alegerea este foarte simplă: trebuie să decideţi dacă vreţi o geacă de iarnă cu toate extras-urile dau una mai uşoară de tip softshell pentru maşină şi sport. Sau poate ambele.

GEACĂ DE ECHIPĂ ALFA ROMEO RACING

Este sigur însă că nu veţi fi dezamăgit, pentru că şi membrii echipei, de exemplu Kimi Raikkönen umblă în aceste geci pe timp de iarnă. Dacă lui Iceman nu îi este frig în ele, nici Dvs. nu vă va fi. În design apare combinaţia de culori roşu-alb împreună cu sponsorii şi inscripţia Alfa Romeo în faţă şi în spate. Cu aceste geci mişto Alfa puteţi apare şi la cele mai tari întâlniri Alfa. Întrebarea este doar dacă îmbrăcămintea limitată va fi a Dvs. sau a unei alte persoane...