În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane, Portofele online).

ŞAPCĂ Alfa Romeo

Filtru

Use the filter and find faster what you are looking for!

Produse de subcategorie
Marimea
Coluare
Sex
Formula 1 piloti
Formula 1 sezon
Marimi

Dacă aţi fost deja disperat pentru nu aţi ştiut de unde să procuraţi şepcile celei mai noi echipe de Formula 1, vă puteţi linişti... Noi de la FansBRANDS am luat legătura cu producătorul deja când au intrat la Formula 1 şi am reuşit ca toate şepcile Alfa Romeo să apară întâi la noi – şi asta în cantităţi mari.

ŞEPCI ALFA ROMEO DIN SERIA NOUĂ

Nici nu mai trebuie să spunem după acestea că şapca Alfa Romeo a fost disponibilă întâi la noi şi suntem foarte mândri de acest lucru. Ideea este că trebuie să acţionezi din timp şi să recunoşti din timp nevoile suporterilor şi să fii pregătit pentru asaltul lor. Şepcile sunt fabricate din 2019, deci stocul este prima serie şi totuşi este de unde să alegeţi: este şapcă de baseball, flatbrim, pentru adulţi, copii sau chiar şi de iarnă. Desigur că nu putem uita nici piloţii echipei. Pentru Kimi a fost concepută o şapcă specială, dar şi Antonio a primit mai multe modele.

Deci, nu trebuie să disperaţi, pentru că sunteţi doar la distanţă de un clic de şepcile echipei preferate. Dacă comandaţi acum, veţi putea alege şi un cadou Alfa Romeo. Iar dacă omiteţi şi se termină, probabil vă va părea rău. Credeţi că se merită? ;-)