FansBRANDS

Magazin BMW

Marca specială de onoare la FansBRANDS: ne-am pregătit să liniştim setea fanilor BMW!

Nu a trebuit să ne gândim mult produsele cărei echipe să le mai introducem în magazin, pentru că în Ungaria nu există dubii cu privire la popularitatea mărcii BMW (plus că în anii 2000 BMW a folosit caii putere şi în Formula 1). Mai ţineţi minte locul 4. a lui Kubica în anul 2008 în culorile BMW Sauber?).

CEL MAI MARE MAGAZIN ONLINE BMW MOTORSPORT DIN ŢARĂ

Dacă este vorba de îmbrăcăminte BMW, vorbim de gamă largă şi cea mai nouă modă BMW la FansBRANDS. Suntem în situaţia norocoasă că am reuşit să dezvoltăm o relaţie strânsă cu fabricantul produselor BMW şi putem asigura astfel completarea continuă a stocurilor dacă ceva s-a epuizat cumva din stocul uriaş. Datorită acestui lucru, produsele BMW originale din sursă autentică ajung la Dvs.

În cadrul BMW am „restrâns” gama la categoria Motorsport, ceea ce înseamnă cele mai exclusive produse BMW. Dacă căutaţi un magazin BMW unde găsiţi cea mai nouă îmbrăcăminte BMW Motorsport, atunci sunteţi în locul potrivit. Ne riscăm să spunem că FansBRANDS poate concura şi la nivel internaţional cu cele mai mari magazine online. În privinţa cadourilor şi serviciilor extra suntem clar în faţa altora.

Nu mai rămâne decât să preluaţi conducerea şi să alegeţi dintre categoriile BMW M de mai jos! Orice alegeţi, se va potrivi perfect cu maşina Dvs. Îmbrăcaţi stilul BMW!