FansBRANDS

PANTOFI BMW

Product filter Filtru

Folosiți filtrul și găsiți mai rapid ceea ce căutați!

Produse principale
Produse de subcategorie
Sizes
Coluare
Sex
Marcă Formula 1
Sezonul de Formula 1
 

Există un produs care ar trebui să fie obligatoriu pentru fiecare fan BMW. Acesta nu este altceva decât pantofii BMW Motorsport. Pentru că cu ce aţi apăsa acceleraţia dacă nu cu cei mai faini pantofi?

GAMĂ EXTREMĂ DE PANTOFI PUMA BMW

La noi veţi găsi aproape toţi pantofii BMW, dar am ales doar din versiunea Motorsport, pentru că aceasta este categoria prin care puteţi ieşi în evidenţă. Sigur toţi privesc cu ciudă BMW-urile cu inscripţia M; atunci credeţi că la pantofi ar fi altfel? Doar cei care au deja nu le va fi ciudă...

Pantofii BMW M sunt fabricaţi de mult timp de Puma, ceea ce este egal cu calitate, durabilitate şi garanţie maximă pentru pantofi. Iar la FansBRANDS găsiţi şi mărimi care altundeva nici nu apar: puteţi alege din ofertă de la 40 până la 47. Iar dacă nu sunteţi sigur care vi se potriveşte, apelaţi serviciul nostru pentru clienţi şi vă vom ajuta! În general se poate spune că pantofii Drift şi Future Cat BMW sunt un pic mai înguşti, deci se poate comanda mărime mai mare cu 1-2 numere. Dar trebuie să vă grăbiţi pentru că şi la noi sunt disponibili doar în număr limitat. Dacă s-a epuizat, nu vor mai fi şi va trebui să aşteptaţi luni întregi.

Alegeţi şi umblaţi şi Dvs. pe nori!

CARACTERISTICILE PANTOFILOR BMW

  • Design exclusiv şi individual
  • Siglă BMW din metal şi inscripţie Motorsport
  • Cei mai noi sunt foarte durabili, sunt din piele artificială
  • Garanţie Puma de 6 luni
  • Garanţie de mărime FansBRANDS: dacă nu se potriveşte, schimbăm timp de 180 zile (în stare originală de fabrică, împreună cu cutia)
Your order will be there by Christmas!