În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane, Portofele online).

PRODUSE KIMI RAIKKÖNEN

„Iceman”, vedeta finlandeză este totodată şi favoritul nr. 1 în EU, care a fost pilot la mai multe echipe de Formula 1. Produsele campionului mondial sunt disponibile de la bun început şi colecţia este actualizată încontinuu la magazinul online FansBRANDS.

Atât în perioada de la Lotus, Ferraris şi Alfa Romeo am procurat primii produsele lui, pentru a putea satisface foamea comunităţii Kimi din EU. Acest lucru îl putem face cu uşurinţă, pentru că suntem în contact continuu cu fabricantul produselor Kimi şi putem procura în număr mare şapca sau tricoul actual al pilotului Dvs. preferat. Şi dacă vă uitaţi la el mai atent la TV sau în internet, veţi vedea că şi el poartă acestea.

Deci, dacă simţiţi că sunteţi fan Raikkönen mai mare de oricine, vă prezentăm paleta noastră de produse Kimi, care nu vă vor dezamăgi. Sunt originale, cu garanţie şi ghid pentru mărimi şi sunt disponibile chiar şi în pachet VIP! Alegeţi încă azi, pentru că stocul se poate epuiza în orice moment!