FansBRANDS

PRODUSE LEWIS HAMILTON

Cine este? Multiplu campion mondial, pilotul vedetă a echipei Mercedes care se mai afişează din când în când şi cu Palvin Barbi. Evident că este vorba de Hamilton, unul dintre cei mai populari piloţi de Formula 1 în Ungaria. La FansBRANDS am procurat şi cele mai noi produse Lewis Hamilton ca să nu cumva să rămâneţi fără.

PRODUSE LIMITATE HAMILTON

El este un pilot de Formula 1 care îşi permite să fie prezent pe piaţă cu o colecţie întreagă şi să i fabrice şi produse limitate Hamilton cu ocazia câte unei curse. Astfel, ocazional este greu şi să urmărim ce produse noi Lewis trebuie să introducem în magazinul online. Spre norocul nostru, avem sursele oficiale de mult timp, care ne trimit direct din fabrică şapca sau tricoul nou Hamilton ca să putem satisface pofta fanilor.

Dar, se merită şi să salvaţi această pagină, pentru că aşa cum aţi putut observa, este vorba în general de produse foarte limitate, ceea ce înseamnă că sunt fabricate în total 1000 bucăţi pe lume pentru fanii lui Hamilton. Deci, dacă vedeţi un produs Hamilton nou şi exclusiv în stocul nostru, nu ezitaţi, pentru se va epuiza în minutul următor!