FansBRANDS

Magazin Red Bull Racing

Vă mai aduceţi aminte când piloţii Red Bull au dominat circuitele de Formula 1 între 2010-2013, câştigând 4 titluri de campion mondial de constructor? De atunci sunt prezenţi în rândul echipelor de top. Nu degeaba au nenumăraţi suporteri în lume şi în Ungaria.

Acest lucru se datorează şi faptului că este vorba de o echipă puţin mai tânără, cu elan şi mai inovatoare la care nu îi e frică să arate şi la TV sau pe Instagram că mai au o viaţă şi pe lângă Formula 1 şi se prostesc împreună cu suporterii lor. Da, ei fac totul puţin altfel şi fac bine. Evident că nici din depozitul FansBRANDS nu lipseşte cea mai nouă îmbrăcăminte Red Bull Racing

PRODUSE RED BULL DIN BĂUTURI RĂCORITOARE. CUM SE FACE ASTA?

Nu ştim la ce s-o fi gândit Dietrich Mateschitz când a cumpărat echipa Jaguar în 2004, dar ştim deja că a fost o decizie perfectă. Red Bull Racing dă aripi de atunci. Nici nu ne mai putem imagina cursele de Formula 1 fără ei, deoarece oricând pot fura locul de pe podium de la adversari.

Dacă şi pentru Dvs. ei sunt cei mai simpatici, atunci sunteţi în locul potrivit, pentru că suntem parteneri principali al fabricantului produselor Red Bull, deci avem stoc constant cu produse şi cadouri Red Bull, chiar şi cu livrarea în ziua următoare.

Vizionaţi categoriile Red Bull Racing şi alegeţi încă azi din produsele de ediţie limitată!