În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane, Portofele online).

Breloc Red Bull

Filtru

Use the filter and find faster what you are looking for!

Produse principale
Coluare
Formula 1 sezon
-15%
✔ În stoc, expediere imediată
✔ Transport gratuit peste 390 RON
✔ Produs oficial de Formula 1
Pret de lista:
117 RON
Pret special:
99 RON
Pret VIP:
90 RON

Dacă nu aţi văzut încă ceva într-adevăr fain, aruncaţi o privire pe aceste suporturi de chei Red Bull! Cele albastre şi acum au dovedit ce pot: păstrând stilul individual, nu copiază produsele din celelalte echipe şi datorită acestui lucru s-au putu realiza nişte produse care pot fi adevărate perle pentru suporteri. Este din aliaj de metal-zinc, textil, piele, de agăţat la gât, dar este sigur că nu veţi fi dezamăgit de calitate.

Breloc RED BULL RACING PENTRU FIECARE CHEIE!

Dacă mănunchiul de chei este deja prea mare sau este doar un inel pe acesta, atunci aceste suporturi de chei RBR au fost inventate chiar pentru Dvs. Acum puteţi scăpa de greutatea mare sau puteţi purta cheile în siguranţă, deoarece cu design-ul Red Bull, cheile Dvs. nu vor mai avea nevoie de nimic altceva.

Să nici nu mai spunem că pentru un suporter Red Bull este obligatoriu să aibă suportul în buzunar sau în geantă. Dacă vă gândiţi bine, nici nu este cadou mai potrivit prietenului Dvs. suporter, decât un suport de chei Red Bull: imaginile nu redau, dar luându-l în mână vă va pica falca... Dar atenţie, pentru că şi în momentul de faţă mulţi alţi suporteri Red Bull citesc aceste rânduri şi se poate să rămâi pe din afară. Pune-l în coş şi fii înaintea celorlalţi!