FansBRANDS - Produse oficiale F1
Promoții de ziua de naștere
00
zile
00
ore
00
minut
00
sec
Folosiți COD:
FansBRANDS

GEACĂ Red Bull

Filtru

Folosiți filtrul și găsiți mai rapid ceea ce căutați!

Produse de subcategorie
Sizes
Sex
Formula 1 sezon

Un suporter adevărat trebuie să fie pregătit pentru fiecare anotimp. Acum îi ajutăm pe suporterii Red Bull în acest lucru, deoarece la FansBRANDS sunt disponibile şi cele mai noi geci Red Bull. În afara culorilor echipei sunt şi albastru solid, albastru-roşu cum i se potriveşte unui suporter Red Bull.

GECI ŞI HAINE RED BULL RACING

În general, din atelierele Red Bull provin mai degrabă geci Softshell care pot fi purtate aproape pe orice vreme, pentru că sunt impermeabile, călduroase şi totuşi uşoare. În funcţie de hainele dedesubt, sunt recomandate şi pentru sporturile de iarnă şi activităţi de timp liber. Cine însă îşi face griji doar pentru ploile de vară şi primăvară, va găsi modelul potrivit sub forma fâşului.

Red Bull are surprize pentru suporteri şi în domeniul gecilor: în fiecare an este scos un model pe care cei mai tari suporteri RBR le cumpără imediat. Nu ezitaţi prea mult nici Dvs. pentru că mărimile populare pot fi epuizate chiar şi într-o zi. Veţi avea doar o singură problemă cu acestea: veţi aştepta să vină ploaie şi frig ca să puteţi scoate din dulap geaca Dvs. Red Bull. Dar cine va vedea, nu se va supăra nici că aţi făcut dansul ploii timp de două zile... mai degrabă, vă vor invidia ;-). Fiţi pregătit pentru vremurile reci şi alegeţi acum geaca Red Bull! Puneţi-o în coş şi vedeţi ce cadou primiţi pe lângă aceasta! ;-)

Selecția de citire F1

FansBRANDS Știri de Formula 1