În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane, Portofele online).

MĂNUŞI FERRARI

scuderia ferrari

Este timpul să ne pregătim pentru temperaturile negative. Vestea bună este că moda Ferrari nu se opreşte nici iarna şi v-am pregătit câteva mănuşi Ferrari frumoase. Vă este frig la mâini? Volanul este rece atunci când urcaţi dimineaţa în maşină? Ar fi bine să nu vă îngheţe mâinile nici la patinat nici la schiat? Aceste probleme sunt rezolvate de invenţia probată: mănuşile.

O mănuşă Ferrari vă oferă şi mai mult de atât: un sentiment de viaţă care vă poate acompania tot timpul; este o plăcere să la îmbraci şi să le porţi. Chiar dacă cineva nu este mare suporter Ferrari, design-ul este atât de reuşit încât probabil şi membrii echipelor concurente le poartă pe ascuns... :-)

Cu mănuşile Ferrari puteţi folosi şi telefonul mobil, nu trebuie dat jos. Este roşu Ferrari sau negru elegant – alegerea este a Dvs. (alegeţi-le ambele şi faceţi şi un cadou celor dragi). Nici nu mai trebuie să spunem că este unul dintre cele mai bune cadouri de Crăciun, dar până atunci probabil se va epuiza stocul...