Hamilton spune că noul Mercedes este bun

Lewis Hamilton a petrecut joi prima sa zi completă la volanul lui W15, iar primele impresii sunt cu siguranță bune.

Pilot de F1 EX: Verstappen îl va înlocui pe Hamilton!

Christian Danner, fost pilot german de F1 la Zakspeed, consideră că singura modalitate prin care Mercedes îl poate înlocui pe Lewis Hamilton este cu un pilot de calitate.

CINE ÎL VA ÎNLOCUI pe Hamilton?

Lumea iubitoare de Formula 1 încă își revine după șocul provocat de trecerea lui Lewis Hamilton la Ferrari în 2025. Dar există o altă bombă cu ceas care ticăie!

S-a întâmplat inimaginabilul: Hamilton la Ferrari!

Vestea a făcut deja înconjurul lumii: Lewis Hamilton va părăsi Mercedes la finalul sezonului pentru a se alătura Scuderiei Ferrari. Acum au fost făcute cele mai importante declarații...

Presa: Mercedes a încălcat și plafonul de costuri!!!

După ce "incidentul" privind plafonul de costuri al Red Bull Racing din 2021 a provocat o reacție de amploare, anul acesta atât Red Bull, cât și Mercedes au încălcat regulile, potrivit unei instituții media olandeze.

Wolff: "Dacă îi oferim o mașină bună, Lewis va fi din nou campion!

Încă un sezon slab (la nivelul Mercedes), încă un an fără victorie în cursă. Oricine îl urmărește un pic pe Lewis Hamilton și îi cunoaște mentalitatea știe cum este posibil ca septuplul campion mondial să ia totul.

"REGELE" spune că Monza este plictisitoare, are nevoie de o schimbare de look!

Sir Lewis Hamilton spune că legendarul Autodromo Nazionale Monza este plictisitor și ar trebui reproiectat. Această idee nu a fost neapărat un succes fără rezerve.

HAMILTON: "Nu m-au ascultat, de aceea ne aflăm aici"

Fie Lewis Hamilton a început din nou cunoscuta melodie "iar nu m-au ascultat", fie Mercedes nu îl ia suficient de în serios pe septuplul campion mondial. De ani de zile.

Brută: Hamilton și-a mințit în mod repetat echipa

Toată lumea știe că Lewis Hamilton se antrenează extrem de mult și că este un maestru al jocurilor psihologice. Dar sunt unele lucruri care îi pot surprinde chiar și pe cei mai înfocați fani...