EXTRASURI DE FORMULA 1 LA FANSBRANDS!

La FansBRANDS avem intenţia serioasă să oferim cele mai bune servicii fiecărui fan de Formula 1. Umblând prin lume am adunat pentru tine ofertele de podium. Citeşte până la sfârşit şi trăieşte aceste condiţii de elită!

1/6 ► 100% GARANŢIE DE SATISFACŢIE

În calitate de distribuitor oficial ale produselor de Formula 1 şi partenerul oficial al producătorului de produse de Formula 1 este obligaţia noastră să prezentăm cea mai bună calitate în magazinul nostru online.

Dacă totuşi nu eşti mulţumit cu produsul comandat, trimite-ni-l înapoi şi îţi vom plăti întregul preţ de cumpărare!

Pentru fiecare produs oferim garanţie de producător; deci, dacă ai orice fel de menţiuni, acestea le vom discuta direct cu producătorul şi îi vom îndemna să reproiecteze articolul pentru a nu comite aceeaşi greşeală în viitor!

2/6 ► 180 ZILE RAMBURSARE DE PREŢ

  • ✔ în magazinul online de Formula 1 FansBRANDS poţi trimite înapoi articolul comandat timp de 180 zile, dacă nu îţi place sau pur şi simplu te-ai răzgândit.
  • ✔ Întrebăm doar dacă vrei să cumperi altceva cu acelaşi preţ sau veri si primeşti înapoi întreaga sumă? Evident că putem primi înapoi doar articole nedeteriorate, în stare de fabrică şi nefolosite, eventual împreună cu ambalajul original!
  • ✔ O opţiune minunată: dacă cumperi un articol de Formula 1 pentru cineva ca şi cadou şi doreşti să-l dai mai târziu, pentru că stocul scade în mod continuu şi se merită să-l procuri cât mai este disponibil...

3/6 ► TRANSPORT RAPID / GRATUIT

În Europa expediem fanilor produsele de Formula 1 cu serviciile de curierat GLS şi DHL. Poţi primi pachetul chiar şi în ziua următoare, iar despre sosire vei fi înştiinţat prin email. Data şi ora predării poate fi corelată individual prin telefon sau email sau chiar la menţiunile în cadrul comenzii!

Coletele noastre sunt înmânate în cele mai multe părţi ale lumii de către DHL la cel mai bun preţ.

La achiziţie de peste 250 RON, asigurăm TRANSPORTUL GRATUIT LA DOMICILIU pe teritoriul României;) IMPORTANT: pentru articole de promoţie (cum ar fi calendar de curse cu 1 Forint, pachete VIP etc.), nu este valabil transportul gratuit!

4/6 ► CADOU ÎN FIECARE PACHET ;)

La FansBRANDS lucrăm pentru ca fiecare fan să primească cât mai mult pentru bani. Din acest motiv, pe lângă fiecare produs comandat, nu lipseşte niciodată o surpriză mică de Formula 1. Ne străduim să te surprindem cu ceva care poate fi considerat o mică comoară.

5/6 ► MEMBRU V.I.P. FANSBRANDS FORMULA 1

Fiecare fan de Formula 1 trebuie să primească ocazia să vadă cum este să fii Membru de Elită a unui magazin online care oferă reduceri reale. Membrii VIP al FansBRANDS pot beneficia de servicii suplimentare cu care pot economisi bani, pot cumpăra cu reduceri şi la alte magazine sau pot primi cadouri suplimentare pe lângă comandă.

Calitatea de Membru VIP costă în mod normal 150 RON, dara cum poţi încerca GRATUIT.

Apasă aici dacă doreşti şi tu să devii Membru VIP!

6/6 ► PLATĂ EXTREM DE SIGURĂ

Pentru ca pagina noastră werb să fie stabilă şi actuală, la selectarea modalităţilor de plată am căutat doar cei mai mari prestatori la nivel mondial. La Formula 1 nu se poate glumi cu siguranţa!

  • Cu ajutorul PayPal se poate plăti orice oricând (cu card sau fără) şi dacă apar cele mai mici probleme, PayPal îţi plăteşte despăgubire direct. Garanţie 100% în care avem încredere!
  • În momentul de faţă, nu poţi plăti în RON prin PayPal. În acest caz, sistemul schimbă într-o valută acceptată.
  • Plata direct cu card este asigurată de către BORGUN, care este unul dintre cele mai sigure şi populare servicii de plată din lume. Carduri acceptate: VISA, VISA Electron, Maestro, Mastercard.