Reducure până la 30-40% din cele mai bune produse de Formula 1!

OPŢIUNI DE PLATĂ LA FANSBRANDS

La FansBRANDS emitem factură nominalizată individual cu TVA dacă ai cumpărat pe magazinul nostru online sau în magazin!

► Plată fără TVA

Sediul FansBRANDS se află în Ungaria. Conform reglementărilor UE, dacă comanzi din afara Ungariei şi indici CUI-ul tău UE, poţi achiziţiona produsele fără TVA. În acest caz, noi verificăm CUI-ul şi trimitem coletul doar după verificarea cu succes.

► Plată cu ramburs

În acest caz plăteşti comanda la curier. La curier poţi plăti în RON în numerar.

Dacă alegi acest mod de plată, vom percepe o taxă administrativă de 5 RON. Dacă nu vrei să ai această taxă administrativă, am inventat pentru tine şi modalităţile de plată online.

► Plată online cu cardul

online fizetés

În ziua de azi toţi au un card bancar, dar nu tuturor le place să le folosească online. Este important de ştiut că la FansBRANDS plata online este sigură şi accelerează procesarea comenzii. Şi eventualele rambursări vor ajunge mai repede pe contul tău. La această opţiune NU sunt taxe administrative!

Dacă optezi pentru această modalitate, atunci după plasarea comenzii vei fi redirecţionat pe platforma de plată online sigură BORGUN unde mai trebuie doar să indici numărul de card şi să achiţi suma.

IMPORTANT: verifică dacă au suficienţi bani pe card. Dacă comanzi pentru o sumă mai mare, atunci trebuie să fii atent şi la limită (sunt cazuri când tranzacţia eşuează din cauza limitei)! FansBRANDS nu memorează datele de card!

Tipuri de card acceptate: MasterCard, Maestro, VISA, VISA electron

► Plată online cu PayPal

paypal fizetés

Este metoda de plată a secolului 21. Este utilizat de milioane şi de încredere în aproape toate statele lumii. Utilizarea este simplă şi genială.

Dacă optezi pentru această metodă, la plasarea comenzii vei fi redirecţionat spre sistemul PayPal, unde poţi finaliza comanda. Alte informaţii şi înregistrarea sunt pagina web al PayPal.

NICI în acest caz nu percepem taxă administrativă. Momentan, PayPal nu procesează RON şi schimbă automat într-o altă monedă.

► Plată prin virament bancar

Aceasta este cea mai lentă şi mai costisitoare metodă de plată, dar cine doreşte acest lucru sau comandă în cantităţi mari pe firmă, este recomandată.

Comanda va fi procesată doar după creditarea sumei în cont.

Trebuie să fii atent ca la virament să introduci numărul comenzii şi să nu plăteşti mai mult de o comandă cu un virament! Datele destinatarului şi numărul de cont le găseşti în scrisoarea de confirmare; deci urmăreşte adresa de email pe care o indici.

La această opţiune vom percepe o taxă de administrare de 10 Lei.

► Plată în magazinul de prezentare Formula 1 al FansBRANDS

Dacă ne vizitezi, atunci poţi plăti şi în numerar şi – începând cu 2018 – şi cu card.