În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane, Portofele online).

Informatii de plata

La FansBRANDS emitem factură nominalizată individual cu TVA dacă ai cumpărat pe magazinul nostru online sau în magazin!

Plata cu ramburs | + taxa de administrare

În acest caz plăteşti comanda la curier. La curier poţi plăti în RON în numerar, sau cu card bancar.

Dacă alegi acest mod de plată, vom percepe o taxă administrativă. Dacă nu vrei să ai această taxă administrativă, am inventat pentru tine şi modalităţile de plată online.

Plata cu card online: Borgun (Visa, MasterCard, Maestro) | FARA TAXA DE administrare

Plata cu card online

In ziua de azi toţi au un card bancar, dar nu tuturor le place să le folosească online. Este important de ştiut că la FansBRANDS plata online este sigură şi accelerează procesarea comenzii. Şi eventualele rambursări vor ajunge mai repede pe contul tău. La această opţiune NU sunt taxe administrative!

Dacă optezi pentru această modalitate, atunci după plasarea comenzii vei fi redirecţionat pe platforma de plată online sigură BORGUN unde mai trebuie doar să indici numărul de card şi să achiţi suma.

IMPORTANT: verifică dacă au suficienţi bani pe card. Dacă comanzi pentru o sumă mai mare, atunci trebuie să fii atent şi la limită (sunt cazuri când tranzacţia eşuează din cauza limitei)! FansBRANDS nu memorează datele de card!

Tipuri de card acceptate: MasterCard, Maestro, VISA, VISA electron

Plata prin PayPal | FARA TAXA DE administrare

paypal fizetés

Este metoda de plată a secolului 21. Este utilizat de milioane şi de încredere în aproape toate statele lumii. Utilizarea este simplă şi genială.

Dacă optezi pentru această metodă, la plasarea comenzii vei fi redirecţionat spre sistemul PayPal, unde poţi finaliza comanda. Alte informaţii şi înregistrarea sunt pagina web al PayPal.

NICI în acest caz nu percepem taxă administrativă. Momentan, PayPal nu procesează RON şi schimbă automat într-o altă monedă.