FansBRANDS - Produse oficiale F1

Hanorac de Barbat, Puma Ferrari Scudetto, Gri, 2017

Puma logo
 • Produs oficial de Formula 1
  ?
  Produs oficial F1 de la producător

  La FansBRANDS, toate produsele F1 sunt originale și sunt comandate de la producătorul partener oficial al Formulei 1 ®. Veți vedea marcajele Puma, Stiched sau Branded pe etichete ca producător. Fiecare produs are, de asemenea, un marcaj holografic pe etichetă, care este, de asemenea, un semn de autenticitate. De asemenea, oferim garanția oficială a producătorului, despre care puteți citi mai jos!

 • Cod produs (SKU):
  57347507230XFB
 • Cost de livrare:
  Transport GRATUIT cu GLS peste 390 RON (în România)
 • Reducere:
  50%
 • Produse principale:
  Pulover
 • Mărimea:
  [L] [52/54-EU] [42R/44R-US]
 • Coluare:
  Gri
 • Sex:
  Barbat
 • Marcă Formula 1 :
  Scuderia Ferrari
 • Sezonul de Formula 1:
  2017
 • Producător:
  Puma
 • Garanție oficială:
  1 an
  ?
  Garanție oficială

  Oferim o garanție oficială de 1 an pentru producător pentru toate produsele de îmbrăcăminte. În astfel de cazuri, vom raporta problema producătorului.

 • Returnări și rambursări:
  180 zile
  ?
  Dacă dimensiunea nu se potrivește sau cadoul tău nu a fost atât de bun cum ai presupus, ai la dispoziție o jumătate de an pentru a ni-l trimite înapoi pentru a-ți recupera banii. Detalii găsiți pe
ALEGE MARIMEA!
Stoc epuizat
Ai o intrebare? Cu ce putem ajuta:
Telefon
E-mail
WhatsApp
Viber

Descriere produs

Scuderia Ferrari
Ferrari Shield TPU badge; Ferrari sign-off high density print; Puma Cat Logo high density print; contrast tape across back; contrast fabric on hood; contrast fabric panel (front); thumb holes on cuffs; side pockets with zippers. Material: 100% cotton
https://www.youtube.com/embed/nD2Q1iX8Ii4

Tabel cu marimi

FansBRANDS férfi ruha mérettáblázat

De ce FansBRANDS este alegerea NR.1 iubutorilor de Formula 1?

Pur şi simplu, avem atât de multe extras-uri încât şi noi suntem surprinşi din când în când. Şi introducem în mod continuu servicii noi, pentru că nu ne este destul. Şi Dvs. beneficiaţi de toate acestea! La noi nu comandaţi doar un produs, ci puteţi intra într-o veritabilă comunitate de Formula 1.

De la noi primiţi o factură personalizată

De la noi primiţi o factură personalizată

Nu cumpăraţi de la buticul de la colţ. La noi primiţi doar produse originale de Formula 1 cu factură originală cu care ulterior puteţi schimba produse sau puteţi cere deduceri. Păstraţi factura pentru că aveţi nevoie de ea şi pentru garanţie.
Livrare rapidă şi sigură în întreaga lume

Livrare rapidă şi sigură în întreaga lume

Fiecare suporter merită să primească poate chiar ziua următoare produsul comandat. Partenerii noştri GLS şi DHL fac posibil acest lucru. Colaborăm doar cu cei mai buni.
Cadou F1 la fiecare comandă

Cadou F1 la fiecare comandă

La noi nimeni nu poate să rămână fără cadou. Puteţi alege chiar pe pagina cu coşul ce cadou doriţi. Puteţi primi chiar şi un cadou de suporter (în funcţie de valoare comenzii)
Garanţie de 180 zile de schimbare şi restituire

Garanţie de 180 zile de schimbare şi restituire

Pentru că suntem foarte siguri de calitatea şi serviciile noastre, practic vă oferim jumătate de an pentru a decide dacă se potriveşte ce aţi comandat pentru Dvs. sau pentru cineva drag. Asta chiar e ceva.
Ajutor de specialitate F1 la telefon

Ajutor de specialitate F1 la telefon

Dacă nu vă descurcaţi pe pagina noastră web sau nu sunteţi sigur de mărimea aleasă sau aveţi nevoie de informaţii suplimentare cu privire la livrare, vă rugăm să ne contactaţi prin telefon la numărul: +40 316 312 751(de la 10:30 până la 17:30).
Garanţie oficială Formula 1

Garanţie oficială Formula 1

Din fericire, produsele provenite din surse originale de fabrică beneficiază de garanţie de producător completă pe care o puteţi revendica prin noi. Evident că există şi limite, dar până acum am putut rezolva toate cazurile.
Peste 55.000 de urmăritori pe Facebook

Peste 50.000 de urmăritori pe Facebook

Suntem prezenţi de peste 10 ani în Formula 1 ca şi distribuitor offline şi online. Suntem reprezentaţi şi la majoritatea curselor din Europa. În acest timp am depăşit numărul de 50 mii de urmăritori, ceea ce nu este o coincidenţă!
Peste 100.000 clienţi mulţumiţi

Peste 100.000 clienţi mulţumiţi

Am depăşit deja cu mult acest număr, pentru că livrăm în întreaga lume cu ajutorul DHL; datorită acestui lucru ne apropiem deja încet de 1 milion! Suntem populari şi la nivel internaţional. Testaţi-ne şi veţi vedea de ce!

Selecția de citire F1

FansBRANDS Știri de Formula 1