• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

Acest pilot nu va mai fi prezent la Marele Premiu al Australiei

Acest pilot nu va mai fi prezent la Marele Premiu al Australiei

Krisztián Márk Tóth |

Oricine a stat treaz la primele ore ale dimineții pentru a urmări prima sesiune de antrenamente libere a văzut cum Alexander Albon a pierdut Williams pe o denivelare și apoi s-a accidentat grav.

În acel moment a fost imposibil de știut cât de grave au fost daunele, dar după câteva ore imaginea a devenit mai clară. Cadrul mașinii lui Albon a fost atât de grav avariat încât nu au putut să o repare pe loc din lipsă de piese de schimb, așa că au fost nevoiți să ia o decizie dificilă pentru a salva ceea ce au putut:

"În urma accidentului suferit de Alex Albon în prima sesiune de antrenamente libere, putem confirma că daunele importante înseamnă că nu vom putea folosi acest șasiu pentru restul weekend-ului. Acesta va fi returnat la sediul central pentru reparații și, deoarece nu există un cadru de rezervă disponibil, este decizia echipei de a-i oferi lui Alex posibilitatea de a concura cu cadrul folosit de Logen Sargeant. Am luat această decizie cu părere de rău, dar în cea mai strânsă bătălie de la mijlocul clasamentului, fiecare cursă și fiecare oportunitate de a puncta contează. Nu putem fi suficient de recunoscători lui Logan pentru că și-a asumat această decizie cu capul sus și a demonstrat încă o dată angajamentul său față de echipă", se arată într-un comunicat al Willams Racing.