• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

Alonso: "Niciodată nu am fost într-o formă atât de bună!"

Alonso: "Niciodată nu am fost într-o formă atât de bună!"

Krisztián Márk Tóth |

Fernando Alonso pur și simplu nu îmbătrânește! Înaintea zilelor de teste, el a declarat că niciodată nu a fost atât de în formă, niciodată nu a fost într-o asemenea formă.

Dublul campion mondial a depășit vârsta de 42 de ani, dar determinarea și strălucirea sa nu s-au diminuat în ultima vreme. De fapt!


"Mă simt minunat, mai în formă ca niciodată! Și nu este doar un sentiment, ci este susținut de cifre. În fiecare sezon, ne supunem la o serie de teste fizice înainte de sezon, iar statisticile nu au fost niciodată mai impresionante. Am muncit din greu pentru a mă asigura că sunt mai bine pregătit ca niciodată. M-am torturat timp de câteva luni, dar am obținut rezultatele. Nu sunt aici pentru a mă ușura, nu sunt aici pentru a concura ani de zile doar pentru că îmi place. Știu că pot da 200%, vreau să-mi susțin echipa pe pistă și în afara ei, vreau rezultate! Pentru mine, Aston Martin este prioritară, mi-au dat o șansă anul trecut și acum vreau să dau totul! Simt că suntem pe un drum foarte bun, cu noua fabrică totul merge în direcția bună, avem un viitor minunat în față. Și voi face tot ce pot pentru a profita la maximum de oportunitățile pe care le am", a declarat campionul perene.