• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

Alonso: "Voi fi cel mai important jucător de pe piața piloților!"

Alonso: "Voi fi cel mai important jucător de pe piața piloților!"

Krisztián Márk Tóth |

La finalul sezonului, contractele multor piloți vor expira, așa că va exista o mare concurență între piloți. Fernando Alonso ar putea fi un jucător important în această succesiune de evenimente...

Cu atât mai mult cu cât este văzut de mulți ca fiind cea mai bună soluție pentru postul vacant din 2025 de la Mercedes. Iar Alonso însuși spune adesea că este singurul campion mondial disponibil pentru anul viitor:


"Cred că voi fi un jucător important pe piața piloților, deoarece mă aflu într-o poziție de negociere excelentă. Dar nu acesta este obiectivul meu deocamdată, vreau să văd mai întâi ce putem face în primele curse. Vreau să văd cât de competitiv este noul Aston Martin, în plus, este interesant faptul că acesta va fi cel mai lung sezon de F1 din istorie. Dar anul nici măcar nu a început încă și deja se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate, cum ar fi trecerea lui Lewis Hamilton la Ferrari. Am auzit zvonuri, dar acest eveniment va zgudui mișcarea piloților într-un mod deosebit. Dar nu acesta este obiectivul meu în acest moment, este mai important să fiu eficient și să îmi pun energia în acest an lung", a declarat spaniolul mereu tânăr.