• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

Hamilton: "Vreau să duc Ferrari înapoi în top"

Hamilton: "Vreau să duc Ferrari înapoi în top"

Krisztián Márk Tóth |

Zilele de teste de pre-sezon nu sunt ocupate doar pentru piloți pe pistă, ci și în ceea ce privește angajamentele media.

Mai ales după un pre-sezon de senzație precum transferul lui Lewis Hamilton la Ferrari în 2025. A fost pentru prima dată când britanicul a fost în atenția publicului și a vorbit sincer despre ce așteaptă de la acest schimb:

"În momentul prelungirii contractului, încă îmi imaginam viitorul meu cu Mercedes, întreaga mea carieră. Apoi, în acest an, s-a ivit oportunitatea și am simțit că ar fi fost o greșeală să o ratez. A fost cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodată... Dar cred că fiecare pilot, undeva, se emoționează când îl vede pe Michael Schumacher într-un Ferrari și se gândește cum ar fi să trăiască asta. Iar când mă gândesc să câștig Marele Premiu al Italiei, în fața multor Tifosi îmbrăcați în roșu, ca pilot al lor... Trebuie să fie uimitor! Această echipă nu a avut un succes real de mult timp, trebuie să te întorci în 2007 sau în epoca Schumacher pentru a citi cărțile de istorie. Trebuie să recunosc, este o motivație incredibilă pentru mine, aș vrea să fiu omul care duce la bun sfârșit această misiune!", a declarat septuplul campion mondial.