• Livrare

    2-4 zile lucrătoare

  • Livrare gratuită

    peste 390 lei

  • Cadou

    cu fiecare comandă

  • Garantie de returnare

    180 de zile

În curând: Germania ar urma să revină cu două piese

În curând: Germania ar urma să revină cu două piese

Krisztián Márk Tóth |

Germania este o pată neagră pe covorul alb al Formulei 1. Deși multe echipe și interese sunt profund canalizate în acest sport, nu a mai găzduit curse de Formula 1 de mult timp. Acum, toate acestea s-ar putea schimba!
Formula 1 are mare nevoie de o revenire a unor locații reale, tradiționale și puternice, alături de așa-numitele circuite "de plastic", motiv pentru care aceasta este o veste bună. Se pare foarte probabil ca două clasice să revină din 2026, Nürburgring și Hockenheim făcând amândouă pași în această direcție.
"Pregătim câteva anunțuri interesante. Suntem în prezent în discuții cu mai mulți organizatori de curse europene, inclusiv cu conducerea Nürburgring și Hockenheimring - și sperăm că vom putea anunța vești bune pentru fanii Formulei 1 în viitorul apropiat. Acest lucru implică mai multe locații europene, inclusiv cele tradiționale care revin, iar opțiunile sunt deschise", a declarat Stefano Domenicali.

Managerii celor două piste au confirmat, de asemenea, că există o comunicare continuă și că se lucrează la această revenire:

"Credem că Formula 1 trebuie să găsească un rol pentru piața germană. Am căutat oportunități, un punct de legătură și lucrăm în permanență pentru a face ca acest angajament să se întâmple. În principiu, credem că rotația anuală între Nürburgring și Hockenheim este un model bun, a fost o alternativă viabilă în trecut. Cel mai important lucru este să o facem să funcționeze, iar acesta este motivul pentru care ne unim forțele", au declarat de comun acord operatorii de circuit.

Un lucru este sigur, Audi va sosi în 2026 și NU va mai exista niciun Mare Premiu al Germaniei fără o echipă de uzină germană!