Ghiduri de mărimi FansBRANDS

Te ajutăm să alegi mărimea potrivită, pentru a nu fi nvoit(ă) să schimbi produsele comandate. Acordă puțin timp și verifică tabelele. Dacă totuși nu ești convins(ă) cu privire la mărime, atunci contactează-ne prin telefon, în timpul orelor de lucru, iar noi te vom ajuta să faci alegerea potrivită!

Număr de telefon: +40 316 312 751

Share

Tabel de mărimi haine bărbați

Majoritatea - produselor disponibile în magazinul online - aparține acestei categorii. Vor fi afișate dimensiunile UE și SUA, dar partea importantă va fi „centimetri", deoarece poți măsura și singur această dimensiune. Ai, de asemenea, opțiunea de a măsura una dintre hainele tale actuale și să compari valorile cu cele din tabel.

Tabel de mărimi haine bărbați - FansBRANDS

Tabel de mărimi îmbrăcăminte femei

Ne-am gândit, desigur, și la doamne, deoarece în depozitul nostru este disponibil un număr enorm de haine Formula 1 pentru femei. În general, putem afirma că dimensiunile PUMA sunt identice peste tot, însă vă recomandăm să verificați „centrimetri”, pentru a fi siguri.

Tabel de mărimi îmbrăcăminte femei - FansBRANDS

Tabel de mărimi haine copii

Am realizat un tabel și pentru cei mici din familie, deoarece dispunem de foarte multe produse F1 pentru copii, pentru că ne gândim chiar și la cei mai mici fani Formula 1.

Tabel de mărimi haine copii - FansBRANDS

Tabel de mărimi căciuli

Căciulile Formula 1 reprezintă o parte semnificativă a magazinului online, deoarece acesta este un accesoriu esențial pentru toți fanii Formula 1. Avem mărimi de bărbați și de femei, avem căciuli ajustabile, flexibile, în mai multe mărimi, în mărime universală. Am încercat să indicăm în mod neechivoc care ce tip de căciulă este. Dacă totuși ai întrebări, atunci contactează-ne cu încredere!

Tabel de mărimi căciuli - FansBRANDS

Tabel de mărimi pantofi

Posibil unul dintre cele mai importante tabele este cel al pantofilor. E cam greu să comenzi pantofi online, fără a le proba, însă din fericire, noi te ajutăm și cu asta. Tabelul indică LUNGIMEA SOLULUI și în centimetri, așadar Tu trebuie doar să-ți măsori piciorul pentru a crește șansele ca pantofii comandați îți vor veni perfect pe picioare. Am fost atenți să îți indicăm și pantofii subțiați, din care merită să comenzi cu una-două mărimi mai mari.

Tabel de mărimi pantofi - FansBRANDS