În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane, Portofele online).

PULOVER ALFA ROMEO

Filtru

Use the filter and find faster what you are looking for!

Marimea
Coluare
Sex
Formula 1 sezon
Marimi
-30%
✔ În stoc, expediere imediată
✔ Transport gratuit peste 390 RON
✔ Produs oficial de Formula 1
Pret de lista:
763 RON
Pret special:
534 RON
Pret VIP:
481 RON

Care este secretul suporterilor Alfa că nu le este frig nici pe răcoare? Este simplu: au cumpărat cele mai noi pulovere Alfa Romeo. Gama este extinsă în mod constant aşa cum acumulează echipa puncte şi producătorul concepe produse noi. Se merită să salvaţi această pagină pentru că pentru sezonul de toamnă-iarnă pot apărea o duzină de versiuni noi.

ŞI KIMI ARE PULOVER ALFA ROMEO

Şi legendei, pilotului Alfa Romeo numărul unu îi este frig din când în când. Atunci şi el scoate din dulap puloverul Alfa Romeo rar cu numele lui şi Iceman se topeşte aproape instant.

Despre calitate nu mai trebuie să vorbim, pentru că dacă sunteţi suporter adevărat Alfa, ştiţi foarte bine că sentimentul acesta nu se poate găsi niciunde. Din acest motiv, nici nu se poate compara cu altceva: şi puloverele Alfa Romeo Racing reprezintă calitate superioară. Mai adăugăm doar că la FansBRANDS veţi primi produse originale de la fabricantul italian. Până şi aerul din ambalajul puloverului este italian. Capito? ;-)