FansBRANDS

GEANTĂ BMW

Cred că vi s-a întâmplat deja să fi avut nevoie de o geantă în care să încapă cele mai importante lucruri când plecaţi la drum mai lung. Vă prezentăm cu bucurie gama de genţi BMW de la FansBRANDS.

GEANTĂ, GEANTĂ DE UMERI ŞI RUCSAC PUMA BMW

La fel ca şi majoritatea produselor BMW, şi genţile sunt fabricate de Puma, ceea ce influenţează atât calitatea cât şi compoziţia, datorită controlului de calitate strict. Dar să vedem, la ce vă va ajuta o astfel de geantă BMW: dacă aţi terminat deja şcoala şi nu o mai folosiţi să le faceţi în ciudă colegilor de clasă sau an, mai sunt nenumărate posibilităţi.

POSIBILITĂŢILE GENŢILOR BMW MOTORSPORT

  • Este perfectă ca şi ghiozdan
  • Pentru excursie, când trebuie împachetate lucrurile necesare supravieţuirii
  • În maşină, pe scaunul soacrei sau în portbagaj, umplut pentru călătorie
  • Poate fi ideal şi ca geantă de sport pentru antrenament
  • La cumpărături, în loc de pungă (trăiască eliminarea de plastic!)
  • La muncă, cu laptop şi ujină înăuntru.

Genţile sunt disponibile în diferite dimensiuni şi echipări. Dimensiunile măsurate de noi le găsiţi ori în descriere ori în numele produsului. Fiind vorba de un accesoriu multifuncţional, dacă aveţi întrebări, apelaţi cu încredere la serviciul nostru pentru clienţi şi o luăm în mână, o măsurăm, o testăm ca să nu fiţi dezamăgit când o despachetaţi.

Puma şi BMW se aliază în fiecare an pentru a elabora gama în funcţie de moda actuală, iar experienţa noastră arată cp şi reuşesc. Genţile sunt actualizate în fiecare an, deci dacă vă place un model, nu ezitaţi prea mult pentru că se epuizează şi nu va mai fi! Comandaţi acum, cât mai sunt ;-)