În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane, Portofele online).

TRICOU KIMI RAIKKÖNNEN

Filtru

Use the filter and find faster what you are looking for!

Marimea
Coluare
Sex
Formula 1 brand
Formula 1 sezon
Marimi

Pentru un adevărat suporter Kimi nu este o chestiune că trebuie să deţină un echipament complet pentru ocaziile când se merită să îmbrace tricoul oficial al favoritului. Acestea pot fi de exemplu cursele de Formula 1 când se uită cu prietenii la cursă. Sau, este potrivit şi dacă vizitează Hungaroring pentru a urmări live pilotul finlandez. Dar este perfect şi pentru zi cu zi, deoarece materialul şi calitatea nu vor sta în calea confortului.

TRICOU KIMI ÎN DULAPUL FIECĂRUI SUPORTER!

Nu este un secret că Iceman este preferatul numărul unu din EU. Cu stilul lui cuceritor şi aparte poate fi hazliu şi fără umor, păstrându-şi calmul şi la cele mai scandaloase curse.

Din aceste motive, FansBRANDS actualizează în mod continuu colecţia de tricouri Kimi Raikkönnen, procurăm anual cele mai noi modele pentru ca nimeni să nu ducă lipsă. Tricourile campionului mondial pot fi văzute şi în magazinul nostru de prezentare din Vác, la adresa: Deákvári Fasor 6. Vă aşteptăm cu drag!