În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane, Portofele online).

ŞAPCĂ LEWIS HAMILTON

Filtru

Use the filter and find faster what you are looking for!

Produse de subcategorie
Marimea
Coluare
Sex
Formula 1 sezon
Marimi

Nici un alt pilot nu are atâtea şepci de ediţie limitată ca şi Hamilton. Pe capul multiplului campion mondial vedem aproape la fiecare cursă o altă şapcă. Desigur că fiecare are sigla lui Lewis, pentru ca nu cumva să existe dubii pe cine susţineţi.

ŞEPCI LIMITATE HAMILTON

Cuvântul "limitat" trebuie luat foarte serios, pentru că producătorul trage frâna de mână după una-două tipuri de şepci şi spune „Scuze prieteni, dar din acesta producem doar 1000 bucăţi”. Imaginaţi-vă acest lucru când există mai multe milioane de suporteri Hamilton... Desigur, pentru că FansBRANDS este partenerul numărul unu al producătorului şepcilor Hamilton, putem avea o felie destul de mare din tort. Dar ce se termină, se termină.

Din acest motiv, dacă vreţi să faceţi un cadou unui fan Hamilton sau chiar Dvs. sunteţi acela care staţi ţintit de ecran la fiecare cursă din cauza lui, nu ezitaţi!