În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane, Portofele online).

TRICOU SEBASTIAN VETTEL

Cvadruplul campion mondial a primit şi la tricouri doar calitatea I. Tricoul original Vettel fabricat de către Puma, este şi mai tare, pentru că pilotului de la Ferrari i se cuvine cel mai bun din cel mai bun. Şi de ce să nu fie acesta disponibil fanilor?

TRICOU VETTEL DE PILOT SAU CASUAL

Ştim deja că şapca este produsul de suporter numărul unu, dar cei dedicaţi merg mai departe şi vor să fie îmbrăcaţi ca preferatul lor. Nu este nici o problemă cu acest lucru, doar că accesoriile originale şi oficiale nu se pot procura oriunde.

Acest este unul dintre motivele pentru care am înfiinţat FansBRANDS, unde veţi găsi aproape toate tricourile Sebastian Vettel fabricate de partenerul oficial al Formulei 1. Acum mai trebuie doar să decideţi dacă doriţi tricoul de pilot sau o versiune de zi cu zi cu grafică individuală Vettel. Recomandăm ambele, pentru că este nevoie de puţină diversitate în viaţa fiecărui suporter. Iar dacă prietenul Dvs. are deja unul, se va bucura şi de celălalt ;-)