FansBRANDS - Produse oficiale F1
-10% reducere VIP

În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane).

30-60% reducere | Până la 01 iunie
00
zile
00
ore
00
minut
00
sec
FansBRANDS

TRICOU SEBASTIAN VETTEL

Filtru

Folosiți filtrul și găsiți mai rapid ceea ce căutați!

Produse de subcategorie
Size
Sizes
Sex
Formula 1 sezon
-30%
✔ Produs oficial de Formula 1
✔ În stoc, expediere imediată
✔ Transport gratuit peste 390 RON
✔ 180 de zile bani înapoi
Pret de lista:
222,03 RON
Pret special:
155,42 RON
Pret VIP:
140 RON

Cvadruplul campion mondial a primit şi la tricouri doar calitatea I. Tricoul original Vettel fabricat de către Puma, este şi mai tare, pentru că pilotului de la Ferrari i se cuvine cel mai bun din cel mai bun. Şi de ce să nu fie acesta disponibil fanilor?

TRICOU VETTEL DE PILOT SAU CASUAL

Ştim deja că şapca este produsul de suporter numărul unu, dar cei dedicaţi merg mai departe şi vor să fie îmbrăcaţi ca preferatul lor. Nu este nici o problemă cu acest lucru, doar că accesoriile originale şi oficiale nu se pot procura oriunde.

Acest este unul dintre motivele pentru care am înfiinţat FansBRANDS, unde veţi găsi aproape toate tricourile Sebastian Vettel fabricate de partenerul oficial al Formulei 1. Acum mai trebuie doar să decideţi dacă doriţi tricoul de pilot sau o versiune de zi cu zi cu grafică individuală Vettel. Recomandăm ambele, pentru că este nevoie de puţină diversitate în viaţa fiecărui suporter. Iar dacă prietenul Dvs. are deja unul, se va bucura şi de celălalt ;-)