FansBRANDS

GEANTĂ Mercedes

Product filter Filtru

Folosiți filtrul și găsiți mai rapid ceea ce căutați!

Produse de subcategorie
Sizes
Coluare
Marcă Formula 1
Sezonul de Formula 1
Producător

V-aţi întrebat vreodată în ce îşi pun lucrurile membrii echipei Mercedes? Unde îşi pune Hamilton şosetele curate sau Bottas tricoul de schimb după cursă? Evident că nu le pun altundeva decât în geanta Mercedes AMG demnă de campion.

COLECŢIA EXCLUSIVĂ DE GENŢI MERCEDES

Aş vrea să clarific un lucru dinainte: la FansBRANDS veţi găsi genţi pentru umăr, spate sau mână pe care nu le găsiţi niciunde. Dacă această pagină ar fi goală momentan şi pare să se fi epuizat stocul, este posibil pentru că s-au vândut... Nu este o coincidenţă: datorită contactelor noastre cu producătorii şi filialelor din străinătate, aducem şi în Ungaria genţile rare ale echipei germane.

Unui adevărat suporter Mercedes nu trebuie să îi spunem ce calitate primeşte pentru bani, deoarece ştie exact că calitatea germană se poate clasa în cele 10% superioare. Acest lucru este la fel şi cu cele mai noi genţi Mercedes. Veţi primi exact cu ce sunteţi obişnuit: design perfect, materiale, culori şi garanţie împreună. Fiţi Dvs. cel care a mai putut cumpăra şi nu cel care se uită doar la pagina goală! Dacă este totuşi cazul cel din urmă, nu vă întristaţi: genţile Mercedes individuale şi limitate pot apărea oricând pe pagina web. Dar nici atunci nu veţi avea mult timp... ;-)

Your order will be there by Christmas!