În calitate de membru VIP, puteți cumpăra de pe site-ul nostru la prețuri mai ieftine! Găsiți prețul VIP pentru produse! Membrii VIP primesc cea mai mare reducere. (Nu poate fi combinat cu alte reduceri - cupoane, Portofele online).

PORTOFEL FERRARI

Dacă ar trebui să caracterizăm gama de portofele Ferrari în două cuvinte, aş spune că este eleganţă la nivel înalt. Sunt fabricate în culori şi forme originale, cu design nou în fiecare an şi în calitate exclusivă. Nu degeaba veţi vedea şi sigla Puma pe portofelele Ferrari, deoarece o mare parte ale acestora sunt fabricate de către Puma, ceea ce asigură durabilitatea şi calitatea.

În baza experienţei noastre putem spune că design-ul este modificat anual, deci trebuie pusă mâna imediat pe portofelul care vă place, deoarece ca orice alt produs Ferrari, şi portofelele sunt fabricate doar în serie limitată. Spre noroc, noi de la FansBRANDS umplem încontinuu stocurile, aşa că dacă la alţii poate nu, la noi poate mai sunt disponibile.

Cele mai frecvente întrebări dacă este şi compartiment pentru bani mărunţi sau card. Dacă vă lipseşte şi Dvs. o informaţie, contactaţi-ne la telefon la nr. 0742.583.157 sau scrieţi-ne un e-mai. Evident că nici nu mai trebuie să spun că portofelul Ferrari poate fi unul dintre cele mai bune cadouri şi pentru cei dragi ;-).