FansBRANDS - Produse oficiale F1
Promoții de ziua de naștere
00
zile
00
ore
00
minut
00
sec
Folosiți COD:

Despre noi

Faceţi cunoştinţă cu magazinul online de Formula 1 cel mai popular din Europa!

Share

INFORMAŢII OFICIALE

FILOZOFIA NOASTRĂ: SĂ ADUNĂM LUMEA DE FORMULA 1!

Formula 1 şi FansBRANDS au luat fiinţă pentru şi este acolo unde este tot din cauza fanilor. Şi Dvs. faceţi parte din comunitatea căreia îi mulţumim că FansBRANDS a devenit magazinul online determinant din Europa.

Din acest motiv, fanii sunt la noi în centru şi ne dezvoltăm toate serviciile astfel încât să fie cât mai bune pentru ei, adică pentru Dvs. Aici, noi nu vă îmbrăcăm doar din cap până în picioare în ultima modă de Formula 1, ci dacă umblaţi cu ochii deschişi, puteţi deveni chiar membru al unei veritabile comunităţi F1.

POVESTEA NOASTRĂ – PUNCTE DE COTITURĂ - OBIECTIVE

2011 - Pit Box Kft.

Povestea FansBRANDS ajunge înapoi până în anul 2011, o perioadă de glorie al Formula 1, când întreaga lume era în febra F1. Atunci este fondat Pit Box Kft. Ne-am prezentat la Marele Premiu din Monaco, după care am luat la rând toate locaţiile apropiate. La sfârşitul anului am început să ne gândim la ideea unui magazin online...

2012 - DESCHIDEREA PRIMULUI NOSTRU MAGAZIN - F1BOX - f1box.ro

Pasionaţii de motoare mai vechi îşi pot aminti de noi şi sub acest nume. F1BOX a pornit să cucerească fanii online şi offline. Dezvoltarea însă nu s-a oprit aici şi în curând am avut nevoie de un depozit mai mare...

2017 - FORMULA1 BRANDS

Ne-am mutat într-un loc mai mare, unde am reuşit să creăm un veritabil imperiu de Forma 1. De ce ne-am decis să înlocuim numele de F1BOX? Am tras cu ochii spre piaţa internaţională, deoarece ăîn prezent dintr-un magazin online se poate vinde în orice loc din lume şi am dorit ca oamenilor să le fie clar din prima cu ce ne ocupăm. Aşa a luat fiinţă numele de Formula1Brands. Dar nici acesta nu a fost încă ideal, astfel în curând a avut loc încă o schimbare...

2019 -ERĂ NOUĂ - FANSBRANDS

Am ajuns la destinaţie! Magazin online nou, nume nou şi obiective noi. Am pornit magazinele internaţionale, paginile de Facebook şi Instagram, calitatea de Membru VIP şi alte extras-uri. De aici încolo nu mai sunt schimbări, doar dezvoltare. Dezvoltare pentru ca fiecare fan de Formula 1 să primească ce doreşte.

OBIECTIVUL NOSTRU

Ce ar putea fi obiectivul unei firme care se ocupă de Formula 1, decât să cucerească inimile suporterilor de F1 din lume? Noi vom fi cel mai mare magazin, iar marca noastră va ajunge lângă NASA, Apple şi Amazon. Aceasta este viziunea noastră şi doar în această direcţie putem merge. Întrebarea este doar, dacă veniţi cu noi?

Deja suntem prezenţi cu mai multe magazine pe pieţele diferite. Aţi fi crezut că pentru America avem o pagină web separată?

ECHIPA FANSBRANDS

Bine, dar totuşi cine sunt în culise? Echipa se modifică din când în când, dar în mare parte doar se extinde. Fiecare zi lucrăm cu efort maxim pentru a oferi ce este mai bun. Sunt cazuri, când lucrul nu se opreşte nici după masă după ora 18:00 sau la sfârşit de săptămână. Viaţa noastră se învârte în jurul Formulei 1...

Chertes Levente

Proprietarul FansBRANDS.

Chertes Levente

Chertesné Szőcs Melinda

Manager vânzări.

Chertesné Szőcs Melinda

Nyíri Barnabás

Strategul Facebook şi magicianul Photoshop.

Nyíri Barnabás

Bereczkiné Incze Melinda

Manager vânzări.

Bereczkiné Incze Melinda

SERVICIILE NOASTRE, EXTRAS-URI DE FORMULA 1

LIVRARE GRATUITĂ

Livrăm pachetele fiecărui fan F1 în România gratuit, dacă comanda depăşeşte 390 RON. Desigur pot fi şi excepţii (de ex. 1-2 produse promoţionale), dar nu este rău ;-)

ÎNLOCUIRE ŞI RAMBURS DE 180 ZILE

Dacă cumva nu sunteţi mulţumit de produsul comandat, sau mărimea nu se potriveşte pentru persoana pentru care este cadou, înlocuim timp de jumătate de an, pentru ca să nu fie probleme.

CADOU LA FIECARE COMANDĂ

În fiecare an actualizăm cadourile, pe care nu le uităm din nici un pachet. Ocazional puteţi primi şi cele mai mari cadouri. Urmăriţi Newsletter-ul nostru... ;-)

JOCURI DE CÂŞTIGURI

Din când în când organizăm şi jocuri de câştiguri, unde sunt extrase bilete de Formula 1, voucher-e de cadouri în valoare mare şi alte lucruri valoroase. Dacă nu vreţi să pierdeţi acestea, înscrieţi-vă la Newsletter-ul nostru!

GARANŢIE DE PRODUCĂTOR

La produsele de Formula 1 este important de menţionat că garanţia este oferită direct de producător. Aici nu se poate glumi cu calitatea şi asta ştiu şi ei foarte bine. Pentru fiecare produs este garanţie de minim 6 luni.

LIVRARE ÎN ÎNTREAGA LUME

Dacă sunteţi chiar în celălalt capăt al lumii, nici atunci nu disperăm: veţi fir surprins când curierul va bate la uşă deja a doua zi cu comanda Dvs. ;-)

CALITATEA DE MEMBRU VIP

La FansBRANDS, luăm în serios fidelitatea: clienţii fideli au posibilitatea să devină membrii VIP, prin care pot economisi încă 10%.

NEWSLETTER ŞI NOTIFICĂRI DE CURSE

Cel mai bune oferte le trimitem doar prin Newsletter. Nu este o glumă! Aici se pot alege cele mai bune cadouri. Nu în ultimul rând, nu scăpaţi nici cursele Forma 1, pentru că vă trimitem notificare.

COMANDĂ PRIN TELEFON

Dacă sunteţi încă nesigur, sunaţi-ne la telefon şi vă ajutăm la plasare comenzii! Va fi nevoie însă de adresă de Email, pentru că notificările le primiţi acolo...

CE PRODUSE GĂRIŢI LA NOI?

Dacă aş vrea să spun într-un cuvânt: TOT CE ESTE FORMULA 1! Mai pe larg aş spune că avem un stoc continuu de mai multe mii de produse la dispoziţia fiecărui fan Formula 1. Produsele ajung la noi direct din atelierul londonez al producătorului. Totul este original şi cu garanţie. Urmărim şi schimbările de Formula 1, dacă apare o echipă sau un pilot nou sau dacă cineva se mută la altă echipă, la noi apar întâi produsele pentru fani.

Scuderia Ferrari logó
Mercedes AMG Petronas logó
Alfa Romeo F1 csapat logó
Haas F1 csapat logó
Mclaren logó
Force India logó
Renault F1 logó
Toro Rosso logó
BMW Motorsport logó
Red Bull Racing logó
Ayrton Senna logó
Michael Schumacher logó

CONTACT

FansBRANDS telefon

Sunaţi-ne la numărul 0742.583.157! Vă putem ajuta la alegerea mărimii, plasarea comenzii sau garanţie. Aşteptăm apelurile fanilor de Formula 1 de la 10:00 până la 17:00.(nu trimiteţi SMS, pentru că nu îl primim!)

FansBRANDS email cím

Dacă aveţi timp, sau dintr-un motiv sau altul nu am putut răspunde la telefon, sau chiar este sfârşit de săptămână, scrieţi-ne un Email şi vom răspunde într-o zi lucrătoare. !

FansBRANDS Facebook oldal

Ne puteţi trimite mesaje şi pe Facebook. Şi acolo răspundem, pentru că la unii le este mai comod. Ne dăm silinţa să fim prezenţi în fiecare domeniu şi aşteptăm peste tot cu interes întrebările comunităţii de Formula 1 ;-)

INFORMAŢII OFICIALE

Ne puteţi verifica liniştit, dacă discutaţi doar cu firme serioase. Nu ascundem nici o informaţie de fani. Şi la sfârşit urmează datele de firmă oficiale FansBRANDS:

 • Denumirea magazinului: FansBRANDS – fost F1BOX şi Formula1 Brands
 • Denumirea firmei: Pit Box Kft. – acest nume va fi menţionat şi pe factură
 • Sediul firmei: Ungaria 2600 Vác, Vám utca 10
 • Activitatea principală: 4771. Comerţ cu amănuntul de îmbrăcăminte
 • Capital social vărsat: 3.000.000 HUF
 • Venituri nete (2019): 187.095.008. HUF
 • Venituri nete (2019): 566.063 EUR
 • CUI european: HU23163885
 • Număr de Registrul Comerţului: 13-09-144768
 • Data înfiinţării: 15.02.2011
 • Înregistrat la Tribunalul Pest de la 16.02.2011
 • Număr de telefon central: 0742.583.157
 • Comenzi prin telefon: 0742.583.157
 • Date de virament bancar:
  • Denumirea băncii: Cib Bank
  • Nr. cont pentru viramente din străinătate (IBAN): RO33WBAN000524861917RO01
  • COD SWIFT (BIC): WBANRO22XXX

PARTENERII NOŞTRI

De-a lungul anilor am testat multe agenţii şi firme externe. Din păcate, noi ne mulţumim decât cu cei mai buni. Spre norocul nostru există care ne ajută la atingerea obiectivelor noastre. Desigur, acest lucru nu înseamnă că în caz de înrăutăţire a calităţii nu căutăm alţii; îi salutăm şi pe această cale: vă mulţumit şi ne dorim în continuare o colaborare cu succes!

NETMIX logó

FansBRANDS este partener nr. 1 NETMIX VIP. Dacă este vorba de crearea unui magazin online sau marketing online, apelăm doar la ei, pentru ei investesc multă energie în cunoaşterea exactă a gândirii şi obiectivelor noastre.

GLS logó

În Europa livrăm pachetele cu GLS. GLS este cel mai mare şi cel mai rapid. Desigur, sunt mai scumpi decât alţii, dar considerăm că fiecare fan Formula 1 merită să îşi primească comanda în ziua următoare.

UPS logó

UPS este fratele mai mare al GLS: oferă livrare într-o zi în fiecare colţ al lumii. Iar noi şi aşteptăm servicii exclusive pentru astfel de produse exclusive.

Ace Telecom logó

Cel mai important furnizor de internet şi telefonie din Ungaria. Este important să menţionăm şi acest lucru, pentru că fără conexiune sigură comunicarea cu urmăritorii noştri ar fi întreruptă, ceea ce este nepermis.

Selecția de citire F1

FansBRANDS Știri de Formula 1